Emergn intră pe piața din România și caută angajați. Care sunt pozițiile disponibile

Scris de | 16 martie, 2022
Emergn intră pe piața din România și caută angajați. Care sunt pozițiile disponibile

Emergn este o firmă globală de servicii digitale de business care ajută companiile să livreze mai rapid produse și experiențe valoroase pentru clienți. În 2022, compania își propune să dezvolte în România unul dintre principalele sale centre de livrare, concentrându-se pe recrutarea pentru roluri cheie, precum dezvoltatori IT, profesioniști Quality Assurance, Business Analysts, Product Designers, Delivery Managers, ingineri de automatizare și AI ori specialiști în date și analiză. Emergn plănuiește să se extindă rapid în acest an, cu planuri pe termen lung de a se transforma în lider de piață.

„Extinderea Emergn în România este în concordanță cu valorile companiei și cu istoricul său de stabilire a unei prezențe în țări care rezonează cu aceleași valori de bază, dar și cu dorința de a pune accentul pe talentul incredibil al profesioniștilor. România este o țară cu multe talente și cu o istorie bogată și va fi un centru cheie de excelență pentru angajați și pentru clienții noștri globali. De asemenea, România se aliniază foarte bine atât cu accentul pe care Emergn îl cultivă în ceea ce privește procesele tehnice, cât și cu ideea de concentrare asupra produselor, pe care Emergn le are pe piața serviciilor digitale de business și de transformare”, a declarat Alex Adamopoulos, CEO Emergn.

Compania va investi în dezvoltarea talentelor din România, iar o parte din planurile sale includ accesul echipei la platforma Emergn de învățare prin colaborare și muncă, ce le permite oamenilor să deprindă și să adopte modalități noi și moderne de a livra pe piață produse, servicii și idei. Întregul proces de învățare este susținut de abordarea proprie a Emergn pentru implementarea unor metode moderne de lucru, numită Value, Flow, Quality (VFQ).

Talentele IT din România vor deveni parte din comunitatea globală Emergn

În România, Emergn caută o gamă largă de profesioniști IT în diferite stadii ale carierei – de la roluri de Junior la cele de Senior – în domeniul programării (Java, .NET, JavaScript), Automatizare QA, Analiză de business și Delivery Management, dar și din alte domenii. Echipa va lucra într-un sistem 100% remote, de oriunde.

După ce se vor alătura echipei Emergn, angajații vor lucra direct cu clienții companiei – unele dintre cele mai stabile și de succes branduri din lume, printre care HP, SAP, Vodafone, gsk, Astra Zeneca și multe altele. În plus, aceștia vor juca un rol cheie în construirea comunității locale Emergn și în stabilirea prezenței companiei în România. Angajații din România vor deveni parte a comunității globale Emergn și vor adopta un stil de lucru ce încurajează schimbul de cunoștințe

Etichete: , ,