Xiaomi Watch S1 şi Watch S1 Active au debutat: ceasuri inteligente din segmentul premium şi sportiv

Scris de | 16 martie, 2022
Xiaomi Watch S1 şi Watch S1 Active au debutat: ceasuri inteligente din segmentul premium şi sportiv

Xiaomi a lansat global seria Xiaomi 12 pe 15 martie, iar odată cu cele 3 telefoane au debutat şi alte produse noi Xiaomi, precum ceasuri şi căşti. Ceasurile sunt Xiaomi Watch S1 şi Xiaomi Watch S1 Active, unul elegant şi unul sportiv, cu autonomie de până la 12 zile.

Ceasurile au multe lucruri în comun, dar le separă în mod evident designul. Watch S1 are un design clasic, elegant, cu sticlă de safir şi un corp din oţel inoxidabil, iar curelele sale sunt realizate din piele sau cauciuc. Versiunea Watch S1 Active e mult mai viu colorată şi personalizabilă. Are un look sportiv şi o parte a corpului din poliamidă ranforsată combinată cu fibră de sticlă. Ceasul este unul uşor şi rezistent, iar rama ceasului vine în 3 culori şi 6 variante de nuanţe pentru curea.

Xiaomi Watch S1 şi Watch S1 Active au în comun ecranul AMOLED de 1.43 inch, cu rezoluţie de 466 x 466 pixeli şi cu suport Always On Display. Senzorul de puls din spate vine alături de senzorul de saturaţie a oxigenului, accelerometru, giroscop, senzor geomagnetic, senzor pentru presiune atmosferică şi senzor pentru lumină ambientală. Purtabilele au şi monitorizare a somnului, a fitness-ului (cu 117 moduri de fitness), inclusiv 19 moduri profesionale de fitness.

Există şi microfon şi speaker pentru apeluri via Bluetooth şi conectare la Alexa. Pentru localizare avem GPS, Beidou, GLONASS, Galileo şi QZSS, iar pe partea de conectivitate avem Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.2 şi NFC pentru plata contactless. Ceasurile rezistă până la 5 ATM, iar autonomia de 470 mAh oferă până la 12 zile de autonomie. În mod Battery Saver se ajunge la 24 de zile şi este suportată şi încărcarea magnetică aici.

Watch S1 porneşte de la 269 dolari, iar Watch S1 Active de la 199 dolari.

Etichete: , , , , , ,