Huawei aduce Watch GT Runner în România: ceas profesional pentru alergare, cu antrenamente precise

Scris de | 23 martie, 2022
Huawei aduce Watch GT Runner în România: ceas profesional pentru alergare, cu antrenamente precise

Pe 22 martie Huawei a adus în România noua sa colecţie de produse de primăvară, iar pe lângă Huawei Nova 9 SE, primul smartphone Huawei cu cameră de 108 MP, a sosit şi Huawei Watch GT Runner. Acesta este un ceas profesional pentru alergare, conceput special pentru antrenamente cu precizie ştiinţifică.

Îi permite purtătorului să îşi seteze un plan de alergare pe mai multe săptămâni, în funcţie de performanţele antrenamentelor anterioare. Putem privi acest produs ca un soi de Watch GT 3 varianta sport, el sosind cu certificare 5 ATM şi un ecran AMOLED de 1.43 inch. Rulează HarmonyOS 2.0, dar nu are Wi-Fi şi nici acces la un magazin de aplicaţii. Bateria de 455 mAh îi asigură două săptămâni de autonomie, iar Watch GT Runner beneficiază şi de încărcare wireless.

Vine cu un corp de 46 mm şi în spate găsim un senzor de puls TruSeen 5.0, cu o precizie foarte ridicată. Designul acestui ceas a fost gândit în aşa mod încât antenele GPS să fie pe partea exterioară, circulară a corpului, îmbunătăţind cu mult recepţia de semnal, mai ales la comunicarea cu sateliţii L1 şi L5. Huawei a inclus şi o funcţie Coach cu AI pentru alergările la exterior şi pregătirile pentru maraton.

Ceasul cântăreşte 38.5 grame fără curea şi vine cu o curea din mateiral fluoroelastic. Are monitorizare a somnului, saturaţiei de oxigen, nivelului de stres, a paşilor şi prezintă şi vremea şi notificări preluate de la telefon.

Produsul costă 1299 lei, iar cei care îl precomandă primesc cadou o pereche de căşti wireless FreeBuds 4i şi 12 luni abonament Premium în aplicaţiile Adidas Running & Training.

Etichete: , , , ,