Prima tabletă OnePlus, OnePlus Pad 5G va avea un ecran OLED de 12.4 inch

Scris de | 25 martie, 2022
Prima tabletă OnePlus, OnePlus Pad 5G va avea un ecran OLED de 12.4 inch

OnePlus se pregăteşte să intre pe piaţa tabletelor, după ce a lansat telefoane, căşti, televizoare. Terminalul se numeşte OnePlus Pad şi azi îi aflăm dotările. Se pare că produsul tocmai a intrat în producţie şi vine cu un ecran OLED de 12.4 inch.

Ce e curios e faptul că această tabletă vine cu un procesor vechi, unul Qualcomm Snapdragon 865, asociat flagshipurilor din 2020 (telefoane). Prima tabletă OnePlus va sosi în China peste câteva luni şi apoi şi global. Alte companii din trustul BBK, în care se află şi OnePlus au lansat deja tablete: OPPO are OPPO Pad, realme are realme Pad şi în curând şi o variantă Mini, în vreme ce Vivo Pad tocmai a scăpat online, cu o cameră uriaşă.

OnePlus Pad 5G dispune şi de 6 GB RAM, 128 GB stocare şi un slot microSD. Are şi difuzoare quad, rezoluţie Full HD+ şi o cameră frontală de 8 MP. În spate se va afla o cameră duală, cu un senzor principal de 13 MP şi o cameră ultrawide de 5 MP. Tableta are o baterie de 10.090 mAh şi va suporta încărcare rapidă la 45W. OnePlus Pad 5G va rula Android 12 şi OxygenOS 12, probabil mai degrabă ColorOS în China. Alte detalii includ un cititor de amprente lateral şi jack audio.

Va costa 427 de euro, dacă ne luăm după scăpările online. Designul ar trebui să fie unul metalic, cu o talie de sub 8 mm şi antene pentru 4G/5G vizibile.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice