OnePlus Bullets Wireless Z2 este o pereche de căşti neckband cu autonomie de 30 de ore

Scris de | 2 aprilie, 2022
OnePlus Bullets Wireless Z2 este o pereche de căşti neckband cu autonomie de 30 de ore

OnePlus nu a prezentat doar varianta globală de OnePlus 10 Pro în ultima săptămână, ci şi o pereche de căşti. E vorba despre OnePlus Bullets Wireless Z2, care vin cu design neckband şi propun 30 de ore de autonomie. Seria Bullets de la OnePlus continuă să se extindă.

Această gamă include atât căşti cu fir, cât şi wireless. Din păcate noul model OnePlus Bullets Wireless Z2 a fost anunţat ca exclusiv pentru India deocamdată. La cum se mişcă lucrurile totuşi e posibil să le vedem şi internaţional, dar sub alt branding. Aceste căşti au drivere de 12.4 mm, cele mai mari puse de OnePlus pe o pereche de căşti până acum. Ele vin cu suport pentru codecuri AAC şi SBS, dar şi un „AI Scene Optimizer”, pentru a tuna acustica.

Include şi butoane fizice pentru control al volumului pe partea dreaptă a neckband-ului, dar şi microfon. Bullets Wireless Z2 au certificare IP55 pentru rezistenţa la apă şi praf şi cântăresc destul de mult, 230 de grame. Autonomia este estimată la 30 de ore şi o încărcare de 10 minute asigură 10 de ore de utilizare. Încărcarea se face prin USB-C, iar produsul va sosi pe albastru sau negru.

Preţul de pornire este de 23 de euro, ceea ce nu e rău deloc.

Etichete: , , ,

Sursa: Pocketnow