Google Pixel 7 Pro apare în noi imagini, care dezvăluie o nuanţă albastră atractivă

Scris de | 6 aprilie, 2022
Google Pixel 7 Pro apare în noi imagini, care dezvăluie o nuanţă albastră atractivă

Google are programat pentru luna mai marele eveniment I/O 2022, acolo unde ne va vorbi despre Android 13, despre Pixel 6a, poate şi noutăţi legate de Chrome, Google Assistant şi Chrome OS. Flagshipul Pixel 7 e aşteptat abia la toamnă, cu o nouă generaţie de procesor Tensor. Până atunci avem o scăpare de noi imagini cu Pixel 7 Pro, care arată superb pe albastru deschis.

Se pare că Google va păstra acel modul de cameră tip „cocoaşă” în spatele telefonului, ceva mai jos decât amplasarea clasică. Observăm şi prezenţa a 3 camere în spate, cea principală cuplată cu cea ultrawide şi cea periscop telephoto în dreapta. La interior ar trebui să găsim un procesor Google Tensor îmbunătăţit, iar în faţă un ecran AMOLED de cel puţin 6.7 inch, cu refresh rate de 120 Hz. Probabil va fi adaptiv şi va putea scădea la 1 Hz, dacă e un panou LTPO la mijloc.

Evident va rula Android 13, cu câteva funcţii exclusive incluse. În general e vorba despre caption în timp real pentru video-uri, moduri de captură foto nocturnă sau a astrelor şi comenzi speciale pentru Google Assistant. Pixel 6 Pro avea o cameră principală de 50 MP, una de 48 MP telephoto cu zoom optic 4X şi o cameră de 12 MP ultrawide. Posibil ca acum să vedem o trecere la o cameră cu zoom superior şi o cameră ultrawide cu unghi mai larg de 114 grade.

Bateria de 5000 mAh a predecesorului avea doar încărcare la 30W, care cred că va fi upgradată. E nevoie şi de o cameră selfie actualizată dincolo de cei 11.1 MP ai lui Pixel 6 Pro.

Etichete: , , ,

Sursa: Techradar