Apple ar putea crește pe scena jocurilor, așa cum se prefigurează în brevetele controlerelor de joc

Scris de | 13 aprilie, 2022
Apple ar putea crește pe scena jocurilor, așa cum se prefigurează în brevetele controlerelor de joc

 

În timp ce Apple a argumentat că iPhone-urile și iPad-urile sunt mai mult decât suficiente pentru jocuri, se pare că gigantul tehnologic ar putea explora conceptul de controlere de jocuri vechi. Nu este atât de surprinzător, având în vedere că, mai mult ca probabil, construiește deja un set cu cască de realitate mixtă în timp ce vorbim.

Brevetele depuse în SUA și Europa care au fost văzute recent de Patently Apple (prin 9to5Mac) arată că producătorul de iPhone s-a gândit cel puțin să inventeze trei modele diferite.

Prima, publicată de Oficiul pentru Brevete și Mărci din SUA pe 31 martie, conturează o carcasă pliabilă care transformă iPhone-ul într-un controler de jocuri. Suportul include un afișaj secundar care ar putea servi drept ecran de notificare, informând jucătorul dacă starea de sănătate a personajului său se epuizează sau dacă un prieten dorește să se alăture unui joc sau afișând alertele obișnuite pe care le-ai găsi pe un iPhone.

Un alt document, depus la Oficiul European de Brevete și publicat pe 10 aprilie, prezintă două modele distincte. În primul rând, există un atașament care seamănă cu comenzile Joy-Con ale Nintendo Switch, care pot fi atașate pe părțile laterale ale unui iPhone sau iPad.
Există, de asemenea, o versiune Bluetooth care pare mai degrabă un controler video tradițional conceput pentru toate dispozitivele Apple.

Aceste modele sunt pur conceptuale în acest moment, așa că trebuie să mai amânați gândul să jucați Pokémon prin intermediul unui controler marca Apple pentru moment.

Etichete: , , ,