Waze te duce în anii ’70 şi ’80 cu o nouă opţiune Retro Mode

Scris de | 15 aprilie, 2022
Waze te duce în anii ’70 şi ’80 cu o nouă opţiune Retro Mode

E de ajuns să porneşti Netflix sau Spotify şi vei descoperi că nostalgia domină muzica şi filmele din topuri. Stranger Things şi piese de la Dua Lipa invocă anii ’80, iar acum şi populara aplicaţie de navigare Waze merge pe aceeaşi rută a nostalgiei, lansând un Retro Mode.

Începând din această săptămână utilizatorii Waze vor putea activa un mod care modifică look-ul aplicaţiei şi aduce şi melodii cu tematică retro. Puteţi găsi în aplicaţie muzica disco din anii ’70 şi pop din anii ’90. Există şi modificări vizuale: o pictogramă a maşinii cu o dubiţă cu model floral din perioada hippie, iar anii ’90 sunt reprezentaţi de un computer de pe vremea lui Windows 95 drept mood şi un SUV cu două uşi ca avatar al maşinii.

Anii ’80 sunt reprezentaţi de o maşină sport, iar navigatorul devine un instructor de aerobic, în vreme ce emoticonul de mood este un boombox. Iniţiativa se realizează printr-un parteneriat dintre Waze şi serviciul de streaming muzical TuneIn. Acesta oferă playlist-uri atent întocmite pentru a respecta trendurile perioadelor respective. Utilizatorii din SUA şi Canada primesc hituri din anii 90, iar cei din Franţa ascultă muzica din anii ’80.

În Marea Britanie se aud piese din epoca lui Janis Joplin şi Jimi Hendrix, anii ’70. Waze Retro Mood e disponibil global, pe o perioadă limitată în engleză, franceză şi portugheză. Trebuie doar să aveţi aplicaţia actualizată la cea mai nouă versiune şi găsiţi  opţiuni customizabile în zona My Waze.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena