Samsung Galaxy Z Flip 3 va primi o ediţie specială Pokemon

Scris de | 20 aprilie, 2022
Samsung Galaxy Z Flip 3 va primi o ediţie specială Pokemon

După ce de-a lungul anilor Samsung a lansat ediţii speciale ale telefoanelor sale flagship dedicate unor fenomene ca filmele Batman, Piraţii din Caraibe, Superman iar alţi producători şi-au branduit telefoanele cu anime Gundam şi jocul Cyberpunk, acum vedem şi ceva dragoste pentru Pokemon.

Samsung va lansa o ediţie specială limitată Pokemon a telefonului pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3. Pentru început va sosi în Coreea de Sud, începând cu data de 24 aprilie. Va fi o ediţie limitată, care nu are nici preţ încă şi doar cei înregistraţi pe site-ul oficial pot avea parte de ea. În cutie se află pe lângă telefon o sumedenie de accesorii şi cadouri:

  • breloc Pikachu
  • husa cu Pikachu şi inel selfie
  • stickere cu Pokemoni
  • gentuţă cu curea
  • pop socket cu Pokeball

Din păcate telefonul în sine nu primeşte nici o modificare la nivel de culoare sau imprimeu. Samsung a mai lansat de-a lungul anilor ediţii BTS de telefoane, dar şi unele fashion Thom Browne. Samsung Galaxy Z Flip 3 vine cu procesor Snapdragon 888, difuzoare stereo, ecran pliabil de 6.7 inch FHD+ cu refresh rate de 120 Hz, dar şi baterie de 3300 mAh cu încărcare la 15W. Are ecran ecran Super AMOLED de 1.9 inch, camera duala cu senzori de 12 MP şi camera selfie de 10 MP.

Între timp aşteptăm un Galaxy Z Flip 4 cândva în această vară, cu un nou mecanism al balamalei, unul mai simplu, un upgrade de ecran extern (din nou) şi noi variante de culoare. Nu ar strica şi un upgrade al camerei principale.

Etichete: , , , , ,

Sursa: GSMArena