Căştile Sony WH-1000XM5 cu anulare a zgomotului îşi dezvăluie noul design

Scris de | 27 aprilie, 2022
Căştile Sony WH-1000XM5 cu anulare a zgomotului îşi dezvăluie noul design

Puţine căşti au fost mai apreciate decât Sony WH-1000XM3 şi apoi XM4, deci e clar că hype-ul e cât casa cu privire la generaţia XM5. Scăpările au început de ceva vreme, dar acum e prima dată când discutăm despre ele cu fotografii în faţă despre Sony WH-1000XM5.

Sony WH-1000XM4 a sosit în 2020 şi a primit numai note mari în recenzii, în special pentru autonomie şi anularea de zgomot excelentă. Următoarele căşti flagship de la Sony ar urma să aducă o autonomie de până la 40 de ore, un salt de la deja impresionanta durată de 30 de ore obţinută pe XM4. Încărcarea se va face prin USB-C şi va dura aproximativ 3 ore şi jumătate, sau cu 30 de minute mai mult decât XM4. Va exista şi un cip special pentru procesarea la nivel de anulare a zgomotului şi un set nou de drivere.

Randarile prezentate de sursă, TechnikNews arată faptul că noua generaţie aduce şi un design proaspăt. XM5 nu se îndoi precum actualul flagship, ceea ce e un minus, fiind mai greu de cărat în ghiozdan sau buzunar de hanorac. Totuşi va avea extra capitonare a perniţelor pentru urechi şi o bandă mai uşoară sus. Ideea este ca sesiunile foarte lungi de ascultare să fie comode pentru utilizator.

Modelul actual costă 350 de dolari şi nici XM5 nu ar trebui să fie departe. Ce e drept 350 de USD a fost un salt faţă de XM3, datorat adăugarea încărcării QI şi suportului LDAC. Unele voci compară noul design cu cel de la Bose 700 şi îl numesc ceva mai modern. Speram să vedem mai multe nuanţe decât negru şi argintiu.

Etichete: , , , ,

Sursa: Techniknews