Sennheiser prezintă căştile Momentum True Wireless 3, cu anulare activă a zgomotului

Scris de | 27 aprilie, 2022
Sennheiser prezintă căştile Momentum True Wireless 3, cu anulare activă a zgomotului

Sennheiser a migrat încet dar sigur spre căştile in ear, de la cele on ear/over ear în ultimii ani. A adus în acel segment şi tehnologii găsite pe căştile sale de top, iar gama Momentum include mai nou un model TWS (True Wireless). Momentum True Wireless 3 a fost anunţat pe 26 aprilie şi aflaţi detalii despre el mai jos.

Aceste căşti tip earbuds vin cu acelaşi driver dinamic de 7 mm ca şi predecesorul, unul produs în Germania. Sennheiser promite o imersiune în sunet stereo şi un bas profund, dar şi medii naturale şi înalte pronunţate. Pentru a vă ocupa de egalizare, veţi putea utiliza aplicaţia Smart Control pe iOS sau Android. Acolo vor fi preseturi audio, dar şi un egalizator cu multe opţiuni.

Momentum True Wireless 3 suportă codecurile AAC şi SBC, dar şi aptX Adaptive de la Qualcomm. Avem parte şi de ANC (anulare activă a zgomotului de fond), dar şi anulare adaptivă a zgomotului. În acest caz anularea se face în funcţie de zgomotul din mediul din jur. Cutia de transport are un port USB-C frontal şi suportă şi încărcare wireless. Sennheiser oferă la pachet câteva dopuri de mărimi diferite şi promite o certificare IPX4 pentru rezistenţă la stropire, perspiraţie, praf pentru acest produs.

Căştile vin pe negru, alb şi gri şi costă 249 de dolari. Ele ajung în magazine pe 10 mai. A sosi şi o versiune Sport a acestor căşti cu o anulare de zgomot aşa avansată că poate izola şi sunetele produse de corpul tău: paşi, bătăi ale inimii.

Etichete: , , , ,

Sursa: XDA Developers