HONOR ajunge oficial în România. Modelele X8, Magic4 Lite și Magic4 Pro, lansate la nivel local

Scris de | 6 mai, 2022
HONOR ajunge oficial în România. Modelele X8, Magic4 Lite și Magic4 Pro, lansate la nivel local
Eveniment lansare Honor, Face Social Bucuresti

Brandul global de tehnologie HONOR s-a lansat pe piața din România, prezentând primele modele de telefoane care vor face parte din portofoliul local de produse. În cadrul evenimentului, compania a prezentat cele mai noi smartphone-uri HONOR printre care HONOR X8, HONOR Magic4 Lite și HONOR Magic4 Pro.

HONOR X8

Modelul HONOR X8 are un design subțire și ușor, un ecran mare cu rame înguste și capacități fotografice bune. În același timp, HONOR X8 este bun pentru fotografi în devenire și creatori de conținut care își doresc să surprindă sau să înregistreze momente, datorită camerei de 64 MP.  

HONOR X8 este un smartphone dotat cu Qualcomm Snapdragon 680, un procesor fabricat pe 6 nm, care economisește în același timp autonomia bateriei. Mai mult, noul HONOR X8 este echipat cu HONOR RAM Turbo (6G+2G), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi mărită la 8GB RAM.

HONOR Magic4 Lite

Modelul HONOR Magic4 Lite este echipat cu un ecran HONOR FullView de 6,81 inchi, care afișează 16,7 milioane de culori, oferind utilizatorilor o experiență mai bună de vizionare.

În același timp, HONOR Magic4 Lite 5G este unul dintre primele smartphone-uri echipat cu Snapdragon 695 5G, un procesor pe 6 nm susținut de GPU Qualcomm Adreno și de procesorul Qualcomm Kryo 660.

HONOR Magic4 Pro

Conceput pentru a optimiza performanța jocurilor, HONOR aduce tehnologia AI Super Rendering în jocurile mobile prin GPU Turbo X, oferind un framerate mai mare și conectivitate la rețea.

De asemenea, ecranul HONOR Magic4 Pro poate afișa până la 1,07 miliarde de culori și este compatibil cu DCI-P3, având culori mai clare, și transformând experiența de joc într-una mai imersivă. Mai mult, HONOR Magic4 Pro prezintă designul „Eye of Muse”, cu un afișaj LTPO cu patru curbe de 6,81 inchi și rame subțiri pentru o experiență de vizionare mai bună și un design confortabil.

În plus, seria HONOR Magic4 încorporează modurile HONOR Magic-Log Movie Master și AI Film Effects. Adică seria HONOR Magic4 oferă prima înregistrare video Log 4K pe 10 biți cu 60 de cadre pe secundă, depășind standardele anterioare.

Disponibilitatea produselor HONOR la nivel local va fi anunțată ulterior.