Motorola RAZR 3 apare în primele fotografii hands on, ar putea debuta în vară

Scris de | 10 mai, 2022
Motorola RAZR 3 apare în primele fotografii hands on, ar putea debuta în vară

A trecut ceva vreme de când Motorola nu a mai lansat un telefon pliabil şi credeam că a abandonat acest segment. Compania ne-a propus un Moto RAZR în 2019 şi un Moto RAZR 5G în 2020, dar în 2021 a sărit peste o lansare de genul. Acum revine, tot cu un format de elefon pliabil cu clapetă, iar primele imagini cu ele au apărut în weekendul trecut.

Cunoscut ca Motorola RAZR 3, Motorola RAZR 2022 sau cu numele de cod „Maven”, telefonul se duce mai mult înspre direcţia unui Samsung Galaxy Z Flip 3 ca design. Are ecran extern mult mai mare, poate chiar mai mare decât al rivalului de la Samsung, vine cu o cameră principală duală de această dată şi scapă de „bărbia” inestetică. Din păcate nu distingem mare lucru din el, în afară de o balama foarte discretă şi un format mai angular decât al predecesorului.

Sursa afirmă că vom primi o cameră principală de 50 MP şi una de 13 MP ultrawide, plus o cameră selfie de 32 MP. Ecranul rămâne pe la o diagonală de 6.5-6.7 inch cu rezoluţie FHD+. Moto RAZR 3 ar trebui să abia procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, un mare plus faţă de predecesori, care aveau dotări midrange. Va aduce şi 8 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare şi va debuta întâi în China, în vara. E aşteptat în iulie sau august pe nuanţe de albastru şi negru.

Secretul succesului pentru acest produs va fi cu siguranţă balamaua şi vizibilitatea pliului pe ecran.

Sursa foto

Etichete: , , , ,

Sursa: 9to5google