Samsung Galaxy Z Fold 4 apare în primele randări de produs

Scris de | 12 mai, 2022
Samsung Galaxy Z Fold 4 apare în primele randări de produs

Samsung Galaxy Z Fold 4 a avut parte de câteva scăpări până acum, dar de abia azi apare în primele randări de produs. Ele provin de la zvonacii SmartPrix şi OnLeaks şi au o calitate excelentă, fiind şi convingătoare şi aliniate cu ce ştiam deja.

Începem cu principala schimbare şi anume designul camerei din spate, care aduce cu cea de pe Samsung Galaxy S22 Ultra. Nu e vorba doar de look, deoarece primim şi un senzor principal nou, cel de 108 megapixeli de pe flagship. Nu apare vreo cameră periscop aici şi nici vreun modul foto masiv, lentilele camerei ies direct din spate. Pe lângă camera principală primim şi o cameră telephoto cu zoom optic 3X, probabil cea de pe S22 sau S22+.

Ecranul cover va măsura în 6.2 inch în diagonală, la fel ca modelul din anul anterior. Nu sunt mari schimbări nici pentru ecranul intern, cel de 7.6 inch, doar că acum va avea un format mai pătrăţos. Deschis, telefonul măsoară 155 x 130 x 7.1 mm, iar ecranul intern are un aspect 23:9. Camera selfie rămâne ascunsă sub ecranul principal, o versiune cu senzor superior faţă de cel de 4 MP din 2021. Camera selfie exterioară este decupată în ecran, într-un orificiu dedicat.

Telefonul pliabil va mai aduce şi un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen1+, aşteptat să debuteze în iulie. Lista e completată de o baterie de 4440 mAh cu încărcare la 25W. Debutul telefonului are loc în august 2022, cu o balama cu mecanism singular de pliere, nu dual ca până acum. Încă nu e clar dacă primim slot S-Pen.

Etichete: , , , ,

Sursa: OnLeaks