Samsung Galaxy Z Fold 4 ar urma să vină cu o cameră principală de 108 megapixeli

Scris de | 21 aprilie, 2022
Samsung Galaxy Z Fold 4 ar urma să vină cu o cameră principală de 108 megapixeli

Auzisem de ceva vreme că Samsung ar fi în sfârşit gata să ne ofere un upgrade consistent pentru camerele de pe telefoanele pliabile ale lui 2022 şi iată că acest lucru se întâmplă. Un zvonac bine conectat din Coreea de Sud are insideri în cadrul Samsung care i-au confirmat că Galaxy Z Fold 4 va folosi o cameră de 108 megapixeli.

Evident nu putem decât să ne întrebăm dacă senzorul folosit aici va fi acelaşi ISOCELL HM3 de pe Galaxy S21 Ultra şi S22 Ultra. A mai apărut un zvon cu câteva săptămâni în urmă care spunea chiar că Galaxy Z Fold 4 ar putea prelua integral camera de pe Galaxy S22 Ultra, ceea ce nu ar fi rău deloc. Ceva trebuie clar schimbat, deoarece Galaxy Z Fold 3 a avut în mare aceeaşi cameră ca şi Galaxy Z Fold 2. Nici performanţele nu au fost departe.

O altă sursă afirmă că Z Fold 4 va sosi cu aceleaşi camere de pe S22 Ultra, doar că fără cea periscop, din motive de spaţiu. Spaţiu cu atât mai mult îngrădit, dacă noul telefon pliabil cu diagonală mare de la Samsung va aduce şi un slot pentru S-Pen. Asta înseamnă că ar trebui să găsim în spate o cameră de 12 MP ultrawide, una de 12 MP telephoto cu zoom optic 3X şi cea principală de 108 MP.

Alte scăpări au indicat şi un upgrade pentru camera selfie ascunsă sub ecran, ea trecând de la un senzor de 4 MP la 10 MP. Galaxy Z Fold 4 e aşteptat să vină cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen1+, cu un corp mai subţire şi uşor decât al predecesorului şi cu difuzoare quad. Display-ul va fi mai durabil, iar bateria ar avea undeva pe la 4400 mAh, asemeni predecesorului. Debutul ar fi programat prin august 2022, la pachet cu Galaxy Z Flip 4.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena