LG CineBeam 4K UST este un proiector laser de care ai nevoie pentru Cupa Mondială FIFA 2022

Scris de | 21 mai, 2022
LG CineBeam 4K UST este un proiector laser de care ai nevoie pentru Cupa Mondială FIFA 2022

LG a prezentat pe 20 mai un videoproiector high end cu rezoluţie 4K şi care se descurcă excelent în medii luminoase. E vorba despre LG CineBeam 4K UST, care oferă o luminozitate de 3700 ANSI Lumens. Avem de-a face cu un model Ultra Short Throw, ceea ce înseamnă că îl putem plasa lângă perete sau zona de proiecţie.

Va debuta în iunie 2022 şi are numele de cod HU915QE, fiind succesorul lui HU715Q. Noul venit are design minimalist, e undeva între un soundbar prea lat şi o imprimantă prea fancy. Poate proiecta la o distanţă de 18.3 cm şi poate genera diagonale de peste 2 metri, ajungând chiar şi la 3 metri. Generează imagini în culori vii şi însufleţite şi beneficiază de luminozitatea de 3700 ANI Lumens şi un raport de contrast de 2.000.000:1. Tehnologia laser pe 3 canale insemana că poate afişa conţinut în mod excelent şi într-o zi însorită.

Beneficiază şi de suport 4K HDR, contrast adaptiv şi rulează webOS 6.0, platforma adjudecată de LG după ce a preluat-o de la HP. A pus-o inclusiv pe televizoarele sale, unde e foarte apreciată prin interfaţa sa. Proiectorul short throw oferă acces la toate marile aplicaţii şi servicii de streaming, de la Netflix la Amazon Prime, Disney+ şi YouTube. Oferă suport Bluetooth, mirroring, AirPlay 2.

Nu sta rău nici la acustică, cu un sistem integrat de 40W şi pe 2.2 canale. Puteţi conecta încă două boxe Bluetooth. Foloseşte HDR Dynamic Tone Mapping pentru a schimba luminozitatea frame cu frame şi are şi contrast adaptiv. Încă nu ştim preţul său oficial, dar unii retaileri îl au deja listat la 6000 de dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget