Logitech MX Master 3S şi MX Mechanical sunt cel mai nou combo tastatură/mouse de pe piaţă

Scris de | 25 mai, 2022
Logitech MX Master 3S şi MX Mechanical sunt cel mai nou combo tastatură/mouse de pe piaţă

Logitech a lansat noi variante de mouse şi tastatură din gama MX, mai precis MX Master 3S şi MX Mechanical Keyboard. Ambele aduc îmbunătăţiri faţă de predecesori, fiind spre exemplu mai silenţioase şi personalizabile.

Logitech MX Master 3S aduce o uşoară îmbunătăţire de la MX Master 3, oferind un click mai silenţios şi un senzor mai sensibil pentru comenzi tacile. Designul e identic cu al predecesorului şi avem o abordare gândită pentru dreptaci, două rotiţe de scroll şi 3 butoane la îndemână degetului mare. O noutate este utilizarea unui senzor de 8000 DPI şi un click mai silenţios al butoanelor. Polling rate-ul este de 125 Hz, ceea ce înseamnă că nu avem aici un accesoriu pentru gaming, ci pentru productivitate.

Logitech MX Mechanical şi MX Mechanical Mini sunt tastaturi cu switch-uri mecanice, care au un feedback mai pronunţat decât al seriei MX Keys. Sunt mai gălăgioase e drept, dar apăsările sunt mai satisfăcătoare. Logitech a folosit switch-uri Kailh Choc V2, unele discrete, menite să replice experienţa unei tastaturi de laptop. Oferă totuşi un feeling tactil mai bun decât la laptopuri şi o uzură mai lentă pe parcursul timpului.

Cele două tastaturi oferă autonomie de până la 15 zile cu retroiluminarea pornită. Fără poţi ajunge şi la 10 luni, iar încărcarea se face via USB-C. Aceste noi produse pot memora 3 dispozitive pentru pairing şi se pot conecta via Bluetooth şi USB.

Mouse-ul costă 99 dolari, MX Mechanical este 169 dolari, iar MX Mechanical Mini 149 dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina