Band 7 este noua brăţară de fitness Xiaomi cu 2 săptămâni de autonomie, ecran mai mare

Scris de | 25 mai, 2022
Band 7 este noua brăţară de fitness Xiaomi cu 2 săptămâni de autonomie, ecran mai mare

Xiaomi a ţinut pe 24 mai un eveniment oficial, în cadrul căruia a prezentat o nouă brăţară de fitness, Mi Band 7. Succesorul lui Mi Band 6 creşte diagonala ecranului la 1.62 inch, de la 1.56 inch şi aduce o autonomie generoasă, plus multe funcţii legate de sănătate şi sport.

Xiaomi Band 7 va sosi în două variante, una cu NFC şi una fără, lucru reflectat în numele produsului. Ecranul său este unul dreptunghiular, îngust, cu capete rotunjite şi cu rezoluţie de 490 x 192 pixeli. Are şi Always On Display de această dată şi Xiaomi promite că zona de interacţiune pe panou a crescut cu 25%. Senzorul său din spate poate măsura pulsul 24 din 24, dar şi saturaţia de oxigen. Dacă brăţara detectează o saturaţie sub 90% va vibra pentru a avertiza utilizatorul. Corpul acestui dispozitiv este certificat 5 ATM, rezistând la scufundări la 50 de metri adâncime.

Pe partea de fitness tracking avem 120 de moduri sport, dintre care 4 moduri PRO. Există şi ghid pentru fitness, detecţie automată a exerciţiilor fizice şi întreceri cu prietenii, cu badge-uri şi trofee. Avem şi monitorizare somn, monitorizare a ciclului menstrual, iar bateria de 180 mAh oferă 14 zile de autonomie. Evident acea autonomie e ştirbită de Always On Display. Un utilizator hardcore obţine în medie 9 zile de utilizare. Încărcarea brăţării ţine 2 ore.

Produsul cântăreşte 13.5 grame, poate monitoriza respiraţia în timpul somnului, dar şi nivelul de stres. Versiunea cu NFC costă 45 dolari, iar cea fără NFC costă 37 de dolari. Mi Band 7 va fi disponibil pe albastru, verde, portocaliu, roz, negru sau alb.

Etichete: , , , ,