Xiaomi Mi Band 7, brăţara de fitness cea mai aşteptată din 2022 va sosi pe 24 mai

Scris de | 21 mai, 2022
Xiaomi Mi Band 7, brăţara de fitness cea mai aşteptată din 2022 va sosi pe 24 mai

Xiaomi Mi Band 7 e gata să scrie un nou capitol în istoria segmentului purtabile, iar azi aflăm că va fi anunţată pe 24 mai. De la Mi Band 4 încoace nimeni nu a mai putut nega faptul că aceste produse sunt hituri uriaşe pentru Xiaomi. Puţine brăţări de fitness au devenint sinonime cu segmentul în acest mod.

Xiaomi a confirmat deja evenimentul de pe 24 mai, dată la care va sosi atât seria Redmi Note 11T, cât şi brăţara Xiaomi Mi Band 7. Avem chiar şi câteva detalii despre dotările purtabilului, care va sosi pe albastru, roz, verde, portocaliu, alb şi negru. Mi Band 7 va adopta designul în formă de pilulă care a consacrat predecesorii, doar că incluzând şi un ecran AMOLED de 1.62 inch de această dată, o creştere de diagonală faţă de cea de 1.56 inch de pe Mi Band 6.

Panoul mai mare creşte cantitatea de informaţii afişate despre fitness, vreme, notificări în acele „complications” de pe ecran. Vom avea şi suport NFC pentru plăţi contactless, dar asta depinde de piaţa pe care se lansează brăţara. Evident primim şi senzor de puls, senzor SpO2, inaugurat pe Mi Band 6, dar şi monitorizare somn, stres, ciclu menstrual poate. Vom avea şi zeci de moduri de fitness, aplicaţie meteo, notificări, control de muzică şi alarme.

Cel mai şocat am fost la început de lună, când a apărut zvonul că Mi Band 7 i-ar putea dubla autonomia lui Mi Band 6. Aparent dispozitivul ar putea rula aplicaţii pe baza unui sistem de operare cunoscut ca Zepp OS.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena