Noutățile anunțate de Nvidia la Computex 2022

Scris de | 25 mai, 2022
Noutățile anunțate de Nvidia la Computex 2022

În timpul anunțului NVIDIA de la COMPUTEX 2022 compania a evidențiat cum RTX continuă să capete teren cu ray tracing cinematic și AI care crește performanța, ambele fiind în strânsă legătură cu următoarea generație de conținut.

Există acum peste 250 de joucuri și aplicații disponibile cu RTX, dublu față de la ediția de anul trecut COMPUTEX, iar gamerii GeForce continuă să evolueze, cu peste 30% dintre aceștia care dispun de hardware RTX, însumând peste 1 miliard și jumătate de ore de joacă cu RTX ON.

DLSS dublează numărul de cadre pe secundă în Hitman 3

Dezvoltatorii Hitman 3 anunță că vor adăuga NVIDIA DLSS, reflexii ray-traced opace și umbre ray-traced pe 24 mai. Cu toate opțiunile la maxim și ray tracing pornit, NVIDIA DLSS crește numărul de cadre pe secundă în Hitman 3 până la dublu la 4K.

Gamerii GeForce pot beneficia și de driverul Game Ready pentru Hitman prin aplicația GeForce Experience.

Mai multe jocuri cu DLSS, Reflex și Ray Tracing

Printre alte anunțuri de gaming de la COMPUTEX se numără:

  • F1 22 se va lansa pe 1 iulie cu DLSS, reflexii opace ray-traced, reflexii transparente ray-traced, ocluzie ambientală ray-traced și umbre ray-traced.
  • Icarus va adăuga suport pentru NVIDIA Reflex în iunie, oferind latență scăzută și o experiență mai fluidă.
  • Deep Rock Galactic a adăugat DLSS și NVIDIA DLAA. NVIDIA DLSS oferă gamerilor până la 60% mai multă performanță.
  • Loopmancer va avea suport pentru DLSS și reflexii ray-traced atunci când se va lansa în vară. Cu DLSS pornit, performanța crește cu peste 2X atunci când totul este la 4K cu ray tracing pornit.
  • Warstride Challenges este acum disponibil cu DLSS și NVIDIA Reflex. Cu ambele pornite, vei crește performanța cu până la 2X la 4K și vei reduce lanteța sistemului cu până la 53%. 
  • LEAP va avea suport pentru DLSS când se va lansa în Early Access pe 1 iunie. DLSS oferă o creștere a performanței cu peste 2X în joc.
  • Vampire: The Masquerade – Swansong este disponibil acum și primește o creștere a performanței cu DLSS de peste 2X, astfel încât toată plăcile video GeForce RTX seria 30 ating 60 FPS la 4K cu setările la maxim.
  • Raji: An Ancient Epic se lansează pe 24 mai și va beneficia de DLSS cu reflexii ray-traced, ocluzie ambientală ray-traced și umbre ray-traced. NVIDIA DLSS crește performanța cu până la 3X în 4K, și peste 2X la alte rezoluții, oferind o experiență în Raji: An Ancient Epic în toată gloria sa la 60 FPS.
  • Turbo Sloths se lansează în această vară și va avea suport pentru DLSS, reflexii ray-traced și umbre ray-traced, iar DLSS crește performanța cu până la 2X.
  • Propnight va primi un upgrade la NVIDIA DLSS pe 24 mai, crescând performanța cu până la 85% la 4K.
  • Hydroneer este disponibil acum cu NVIDIA DLSS, și beneficiază de o creștere a performanței cu până la 50%, permițând fiecărui gamer RTX să joace la 4K cu setări maxime la peste 60 FPS. 
  • My Time At Sandrock se va lansa pe 26 mai cu NVIDIA Reflex care va reduce latența cu 34%.
  • Ghost a primit deja un upgrade la DLSS, care crește performanța cu până la 70%, permițând fiecărui gamer GeForce RTX să experimenteze Ghost la cea mai bună calitate.
  • Soda Crisis se lansează cu NVIDIA Reflex diseară, cu o îmbunătățire a letenței cu 23%.

Noi laptopuri GeForce RTX pentru gaming și creatori

Laptopurile continuă să capete amploare la COMPUTEX 2022 în timp ce NIVIDA continuă să înregistreze o creștere pentru platformele gaming și Studio. Aceste laptopuri dispun de tehnologii Max-Q de a patra generație, fiind mai rapide și mai eficiente.

Printre laptopurile GeForce RTX pentru gaming prezentate la COMPUTEX se numără:

  • MSI Raider GE67 HX – cu placă video până la GeForce RTX 3080 Ti
  • ASUS ROG Flow X16 – cu placă video până la GeForce RTX 3070 Ti
  • Gigabyte Aorus 17X – cu placă video până la GeForce RTX 3080 Ti

Printre laptopurile GeForce RTX Studio prezentate la COMPUTEX se numără:

  • ASUS Zenbook și Vivobook – oferind o gamă largă de plăci video GeForce RTX pentru laptop
  • Acer ConceptD 5 și 5 Pro – oferă opțiuni de plăci video pentru laptop până la GeForce RTX 3070 Ti și RTX A5500
  • Lenovo Slim 7i Pro X și 7 Pro X – vin cu placă video GeForce RTX 3050 pentru laptop.

Cu aceste noi adiții și multe altele, numărul de modele de laptopuri cu GeForce RTX a ajuns la peste 180.

Noi produse NVIDIA Reflex, printre care și primul monitor G-SYNC de 500Hz

La COMPUTEX 2022, NVIDIA a extins ecosistemul NVIDIA Reflex cu suport pentru o serie nouă de monitoare și mouse-uri Reflex. De notat, ASUS a debutat cu primul monitor G-SYNC de 500Hz, ASUS ROG Swift 500Hz de gaming.

Acest monitor de 500 Hz a fost conceput special pentru esports, folosind un nou „Esports TN panel” pentru claritate mai bună în mișcare. De asemenea, dispune și de modul NVIDIA G-SYNC Esports cu suport complet pentru Analizatorul NVIDIA Reflex, care permite utilizatorilor să măsoare latența sistemului atunci când folosesc un mouse NVIDIA Reflex și o placă video GeForce.

De asemenea, Acer a lansat monitorul Predator X28 G-SYNC, în timp ce Cooler Master a prezentat mouse-urile de gaming MM310 și MM730 cu Reflex.

Noi televizoare compatibile G-SYNC cu suport pentru GeForce NOW

În 2021, Philips și NVIDIA au lucrat împreună pentru a livra printre primele televizoare compatibile G-SYNC cu suport HDMI 2.1. COMPUTEX 2022 vine cu adiția a două noi televizoare Philips OLED G-SYNC și cu compatibilitate GeForce NOW.

Etichete: , , , , ,