Microsoft Flight Simulator primeşte un expansion Top Gun: Maverick

Scris de | 28 mai, 2022
Microsoft Flight Simulator primeşte un expansion Top Gun: Maverick

În perioada mai grea a pandemiei multă lume se consola fie zburând virtual deasupra oraşelor preferate în Microsoft Flight Simulator, fie privind clipuri cu acele zboruri. Acum, odată cu sosirea noului film Top Gun: Maverick, primim şi un expansion al apreciatului simulator de la Microsoft.

Top Gun: Maverick e deja în cinematografe, la 36 de ani de la primul film şi ni-l prezintă pe Tom Cruise ca instructor de zbor. Ei bine, acum avem şi un expansion în Flight Simulator, care poate fi instalat gratuit. El vă va pune în mijlocul acţiunii, incluzând o versiune custom de avion F/A-18E Super Hornet, preluată din film. Sunt şi 3 misiuni de antrenament cu Super Hornet, bazate pe manevre dificile ale piloţilor, precum Split S sau decolare nerestricţionată.

Mai sunt şi 5 provocări speciale, care implică zboruri foarte joase şi rapide, dar şi o aterizare pe un portavion. Poate cel mai savuros lucru este un avion hipersonic, care poate ajunge la Mach 10 şi înălţime de 45.000 de metri. E şi un quest cu privire la un zbor de test în stratosferă. Există şi un concurs: cine face o captură cu o misiune şi o partajează în social media cu hastag-ul #TopGunMFSSweepstakes poate câştiga un Xbox Series S ediţie Top Gun şi un PC de gaming.

Ediţia standard de Microsoft Flight Simulator costă între timp 47.99 dolari. Jocul e disponibil pe Xbox Series X şi S, PC Game Pass, Steam. Prin Xbox Cloud Gaming ajunge şi pe mobile.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena