Samsung Galaxy Z Flip 4 îşi dezvăluie toate specificaţiile; Are pliul ecranului mai discret

Scris de | 4 iunie, 2022
Samsung Galaxy Z Flip 4 îşi dezvăluie toate specificaţiile; Are pliul ecranului mai discret

Samsung Galaxy Z Fold 4 a primit o mega scăpare în ultima săptămână, dezvăluindu-şi mai toate dotările, iar acum este rândul lui Samsung Galaxy Z Flip 4. Telefonul pliabil cu clapetă a primit la rândul său o scăpare care detaliază toate dotările, dar şi una cu privire la pliul ecranului.

Aşa cum probabil ştiţi deja, Samsung păstrează pentru luna august lansarea lui Galaxy Z Flip 4 şi Z Fold 4. Sunt puţine surprize la capitolul design, mai ales pe Z Flip 4. Telefonul va rula Android 12 cu One UI 4.x ca interfaţă custom şi va avea la interior procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, care a fost anunţat la final de lună mai 2022. La interior se află şi 8 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare. Aceste dotări au apărut într-un test GeekBench făcut telefonului recent.

Scăpări din trecut au menţionat şi o baterie de 3400 mAh, în vreme ce o sursă nouă vorbeşte despre o baterie de 3700 mAh, cu încărcare la 25W pe fir şi 10W wireless. Z Flip 3 avea încărcare pe fir la 15W, dacă eraţi curioşi. Z Flip 4 va dispune şi de un ecran AMOLED de 6.7 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 120 Hz, dar şi cu orificiu în ecran pentru camera selfie de 10 MP. Ecranul exterior AMOLED ar urma să fie mai mare decât cel de pe Z Flip 3 (2.1 inch versus 1.9 inch), iar lângă el vom găsi o cameră duală. Ea are senzor principal de 12 MP şi i se alătură o cameră ultrawide de 12 MP.

Între timp zvonacul Ice Universe, care are o reputaţie bunicică atunci când vine vorba despre scăpări Samsung afirmă că zonă de pliere a ecranului de pe Z Flip 4 este mai puţin vizibilă decât cea de pe Z Flip 3. A promis şi că „publicul va fi foarte mulţumit de schimbare”. Şi balamaua ar urma să fie mai subţire, zvon auzit şi despre cea de pe Z Fold 4 de altfel.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena