Samsung Galaxy Z Flip 4 apare în primele imagini ce detaliază designul său

Scris de | 14 mai, 2022
Samsung Galaxy Z Flip 4 apare în primele imagini ce detaliază designul său

Samsung Galaxy Z Fold 4 a primit o scăpare în ultima săptămână, în imagini care au dezvăluit noul design al camerei. El aduce cu cel de la Galaxy S22 Ultra, iar acum vedem şi primele imagini cu telefonul pliabil cu clapeta Samsung Galaxy Z Flip 4.

Ambele telefoane sunt aşteptate să debuteze în luna august, ca şi ultimele două generaţii de pliabile Samsung. Samsung Galaxy Z Flip 4 nu pare să aducă prea multe schimbări faţă de Galaxy Z Flip 3, dar sursa afirmă că va fi mai gros (de la 6.9 mm ajungem la 7.2 mm). Ecranul de 6.7 inch, cel principal pliabil rămâne neschimbat, dar cel extern ar urma să crească în diagonală. Recent a scăpat pe web şi capacitatea bateriei acestui telefon pliabil, care ajunge la 3303 mAh, cu 103 mAh mai mult decât la predecesor.

Telefonul are la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+, care era aşteptat iniţial în această lună şi mai nou ar sosi de fapt în iulie. Aşteptăm şi o cameră duală la bord, dar upgrade-ul nu va fi aşa mare cum e cel de la Z Fold 3 la Z Fold 4 (unde se trece la 108 MP şi camere de pe S22 Ultra). Cu atât de puţine schimbări ne întrebăm ce selling point va găsi Samsung pentru a vinde noul său produs.

Vom primi cu siguranţă noi variante de culoare, poate noi funcţii asociate ecranului extern şi noi moduri de utilizare cu telefonul deschis la 90 de grade. Certificarea IP, o balama mai simplă şi o ramă din aluminiu sunt în cărţi.

Etichete: , , ,

Sursa: 91mobiles