Samsung Galaxy Z Flip 4 fotografiat în detaliu pentru prima dată

Scris de | 14 iunie, 2022
Samsung Galaxy Z Flip 4 fotografiat în detaliu pentru prima dată

Samsung Galaxy Z Flip 4 este aşteptat să debuteze pe 10 august, în cadrul evenimentului Samsung Unpacked de vară. Până atunci el are parte de o nouă scăpare, una destul de importantă, fiind vorba despre primele fotografii hands on cu produsul. Le găsiţi mai jos.

YouTuberul TechTalkTV este sursa acestor fotografii, ele fiind de fapt cadre dintr-un video care a fost scos de pe web între timp. Designul produsului nu s-a schimbat foarte mult faţă de Galaxy Z Flip 3, dar dacă priveşti cu atenţie, vei găsi noutăţi. În primul rând balamaua va fi mai discretă, o noutate asociată şi cu Galaxy Z Fold 4 de altfel. Ecranul intern pare identic cu cel de pe Galaxy Z Flip 3, doar că pliul este mai puţin vizibil.

Posibil ca Samsung să fi văzut laudele aduse lui OPPO Find N pentru pliul discret şi să fi luat măsuri în această direcţie. Aparent ecranul extern ar fi crescut ca dimensiuni, la puţin peste 2 inch, faţă de cel de 1.9 inch de pe Z Flip 3, care la rândul său era un upgrade de la ecranul mai mic de pe Z Flip 5G. Dispozitivul are un finisaj bitonal şi mat, iar sursa indică integrarea unei baterii de 3700 mAh, cu încărcare la 25W.

La interior telefonul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, găsit şi pe Galaxy Z Fold 4. Telefonul este aşteptat cu până la 512 GB stocare, dublu faţă de predecesor şi îşi va păstra certificarea IP, refresh rate-ul de 120 Hz, iar la bord găsim Android 12 şi One UI 4.1.

Etichete: , , , ,

Sursa: TechTalkTV