Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi anulat; Iată de ce!

Scris de | 17 iunie, 2022
Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi anulat; Iată de ce!

Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi anulat, în ciuda faptului că vine după două telefoane ce ţin loc de flagshipuri şi au prins binişor la public. E drept şi că am petrecut o bună parte din 2021 cu zvonuri despre anularea lui Galaxy S21 FE, care nu s-a mai concretizat. Ei bine acum şi S22 FE îşi trăieşte momentul de incertitudine.

Povestea seriei începea în 2020, în septembrie, atunci când apărea Galaxy S20 FE. „FE” vine de la Fan Edition şi Samsung oferea fanilor un CPU Snapdragon de flagship, într-un corp din plastic şi cu o cameră cu zoom optic 3X la pachet. După un 2021 pandemic şi cu probleme de componente, S21 FE a fost amânat şi lansat abia la început de an 2022, în ianuarie. Prea aproape de seria Galaxy S22, ar spune unii… Pentru a evita o astfel de apropiere şi canibalizare, aflăm acum că Galaxy S22 FE a fost complet anulat.

Informaţia ne-a parvenit via Sammobile, care citează mai multe surse apropiate de Samsung. E drept că SM-S900, numele de cod logic pentru acest telefon a avut zero scăpări şi certificări până acum, ceea ce e suspect. Chiar dacă Galaxy S21 FE a avut existenţa pusă la îndoială şi a fost amânat şi anulat de mai multe ori, el a avut totuşi scăpări. Cele mai importante au fost randarile apărute în iunie 2021. Ce avem acum despre S22 FE? Absolut nimic!

Pe de altă parte telefonul ar fi fost mai interesant decât S21 FE, care a reciclat unele dotări ale lui S20 FE, în frunte cu camera. Poate trecea la încărcare de 45W, poate venea cu Snapdragon 8+ Gen 1 şi o cameră principală de 50 MP. Evident, privim cu precauţie zvonurile, pentru că e mereu loc de o surpriză.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Sammobile