Data de lansare a lui Xiaomi 12 Ultra a fost indicată, ar putea debuta în aceeași zi cu seria ASUS ROG Phone 6

Scris de | 23 iunie, 2022
Data de lansare a lui Xiaomi 12 Ultra a fost indicată, ar putea debuta în aceeași zi cu seria ASUS ROG Phone 6

Data de lansare a lui Xiaomi 12 Ultra este încă ținută secretă. Mai multe rapoarte au sugerat că producătorul chinez ar putea să-l dezvăluie în iulie. Un nou raport al TechGoing afirmă cu 12 Ultra se va lansa în aceeași zi când ASUS va anunța seria ROG Phone 6.

Potrivit raportului, Xiaomi 12 Ultra va fi anunțat pe 5 iulie, iar ASUS va dezvălui seria de smartphone-uri de gaming în aceeași zi. Producătorul a programat deja evenimentul ROG Phone 6 la ora locală 20:00 în Taipei (15 ora locală din România).

Raportul precizează că Xiaomi va începe să dea drumul teaserelor oficiale ale Xiaomi 12 Ultra p2 8 iunie în China.

Seria Xiaomi 12 Ultra și ROG Phone 6 sunt motorizate de noul chipset Snapdragon 8+ Gen 1. Probabil, evenimentul de lansare al Xiaomi ar putea avea loc după evenimentul Asus din 5 iulie, iar în acest fel, producătorul taiwanez va deveni primul brand care lansează un telefon alimentat cu Snapdragon 8+ Gen 1.

Au apărut deja leak-uri despre Xiaomi 12 Ultra, iar acestea au dezvăluit că va aduce un ecran cu afișaj AMOLED LTPO QHD+ de 120 Hz de 6.7 inci, până la 12 GB memorie RMA și 512 GB spațiu de stocare, dar și o baterie de 4800 mAh cu încărcare rapidă de 67W. Va avea o cameră frontală de 20 de megapixeli și trei camere pe spate de 50 de megapixeli proiectate de Leica.

Etichete: , , ,