OnePlus 10T are preţul scăpat de Amazon

Scris de | 6 iulie, 2022
OnePlus 10T are preţul scăpat de Amazon

După un 2021 fără o lansare de flagship de toamnă pentru OnePlus, se pare că în 2022 vom avea aşa ceva. Se numeşte OnePlus 10T, l-am văzut deja în imagini, iar acum îi aflăm şi preţul printr-o scăpare a celor de la Amazon.

Se pare că telefonul va porni de la 799 de lire sterline (930 euro), în versiunea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Listarea a apărut pe Amazon UK, în cazul în care eraţi curioşi. Pagină a fost înlăturată rapid, dar a confirmat (din nou) câteva specificaţii ale telefonului, precum procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, un ecran AMOLED curbat pe margini cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 120 Hz. Va aduce şi o cameră principală de 50 MP, ceea ce nu surprinde pe nimeni.

Amazon confirmă şi că telefonul se va livra cu un încărcător în cutie, cablu USB-C, husă şi cheiţa SIM. În mod curios, ultimele randări ale telefonului au arătat că el renunţă la butonul slider Mute. Un alt sacrificiu este înlocuirea ramei din metal cu una din plastic. Şi designul camerei s-a schimbat, iar modulul foto nu mai este perfect aliniat cu rama telefonului. Bateria scade de la 5000 mAh la 4800 mAh şiş e încarcă la 150W de această dată, după model OnePlus Ace/10R.

Telefonul va sosi în cel puţin două noi variante de culoare şi va rula OxygenOS 12, bazat pe Android 12. Versiunea de culoare listată de Amazon este Moonstone Black.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena