Noul Galaxy Watch5 de la Samsung, dezvăluit în rendere înainte de lansare

Scris de | 7 iulie, 2022
Noul Galaxy Watch5 de la Samsung, dezvăluit în rendere înainte de lansare
Foto: 91 Mobiles

Mai multe rendere ale următorului smartwatch Samsung, Galaxy Watch5, au ajuns în posesia celor de la 91Mobiles, înainte de lansarea planificată în august a dispozitivului. Astfel, se pare că ceasul va fi disponibil în două modele, inclusiv unul Pro. Acesta a primit numele de cod Project X și ar urma să fie din titan, venind în două nuanțe – negru și gri. Vei avea și opțiunea de a alege un model cu sau fără LTE.

Samsung Galaxy Watch5-ul simplu va fi device-ul mai concentrat pe fitness. La fel ca predecesorul său, îți va oferi două variante de dimensiune și o opțiune cu LTE, precum și o varietate mai mari de culori din care vei putea alege. Atât varianta simplă, cât și cea Pro, vor rula o versiune de wearOS 3.5, însă momentan nu știm dacă aceasta va include vreun feature special.

Zvonurile indică faptul că noile ceasuri vor fi lansate la evenimentul deja clasic al producătorului sud-coreean, ținut în fiecare lună august. Până la Galaxy Unpacked vom mai avea însă cu siguranță și alte detalii despre noile smartwatch-uri Samsung, precum și despre telefoanele pe care le vom vedea la eveniment.

Etichete: , , , , ,