HyperX a lansat un dock de încărcare pentru controllerele DualSense ale PlayStation 5

Scris de | 11 iulie, 2022
HyperX a lansat un dock de încărcare pentru controllerele DualSense ale PlayStation 5

HyperX anunță astăzi lansarea cele mai noi versiuni a stației de încărcare HyperX ChargePlay Duo pentru controllerele DualSense Wireless. Noul ChargePlay Duo pentru PlayStation 5 a fost conceput pentru a funcționa cu controllerele DualSense wireless.

“Gama de accesorii pentru PlayStation de la HyperX permite jucătorilor să-și îmbunătățească experiența de gaming pe console,” a spus Bianca Walter, Business Manager HyperX EMEA.

Venind în completarea liniei de accesorii HyperX pentru console, noul ChargePlay Duo pentru PS5 încarcă două controllere DualSense în același timp, într-un mod simplu pentru utilizatori, fără ca aceștia să-și facă griji pentru porturi, cabluri sau alte dongle-uri adiționale pe care să le conecteze.

ChargePlay Duo oferă porturi de încărcare rapide și sigure, pe o bază grea și compactă pentru stabilitate, care asigură că gamerii au mereu un controller gata și la îndemână pentru joacă. Stația de încărcare dispune și de două tipuri de culori, alb sau negru, pentru a se potrivi cu consola PS5.  

Etichete: , , , ,