Când se lansează vivo X80 Pro în România

Scris de | 12 iulie, 2022
Când se lansează vivo X80 Pro în România

Cel mai nou flagship al vivo și telefonul oficial al Cupei Mondiale din 2022, vivo X80 Pro, a primit în sfârșit o dată de lansare pe plan local. Telefonul a stat și în mâinile noastre o bună perioadă de timp, prilej cu care i-am făcut și un review, pe care îl poți citi aici. Principalul motiv de laudă al lui vivo X80 Pro este reprezentat de ansamblul de cameră, realizat în colaborare cu ZEISS, care reușește să impresioneze constant cu rezultatele realizate.

Pe lângă asta, vivo X80 Pro mai vine și cu un ecran LTPO3 AMOLED extrem de luminos și de dimensiuni considerabile (6,78 inci), procesor Snapdragon 8 Gen 1 și încărcare ultra-rapidă, la 80W.

vivo X80 Pro va fi disponibil în România, în nuanţa Cosmic Black, începând cu data de 23 iulie pe platforma eMAG.ro și în aplicație, precum și în showroom-urile retailerului online. Preţul recomandat de vânzare pentru vivo X80 Pro este 5499 RON. De asemenea, în perioada 15 – 22  iulie, vivo X80 Pro va fi disponibil pentru precomandă online, pe eMAG, cumpărătorii beneficiind de o reducere de 500 de lei la achiziție, din prețul recomandat.

Telefonul vine în cutie cu un încărcător vivo standard (adaptor FlashCharge 20V / 4A) care permite o putere de încărcare de până la 80W. Încărcătorul vivo FlashCharge wireless permite o putere de încărcare de până la 50W. Puterea de încărcare reală se reglează în funcţie de condiţiile de încărcare şi depinde de modul de utilizare. Suportul pentru încărcătorul vivo FlashCharge wireless de 50W trebuie achiziţionat separat.

Etichete: , , ,