Honor X40i a fost lansat: telefon midrange cu spate cu sclipici, design nou al camerei

Scris de | 14 iulie, 2022
Honor X40i a fost lansat: telefon midrange cu spate cu sclipici, design nou al camerei

Uneori designul bate o listă de specificaţii beton pentru un smartphone. Se aplică şi proaspăt lansatului Honor X40i, care vine cu un nou design de cameră şi un spate cu… sclipici. A debutat în China pentru început şi aduce dotări midrange, precum un procesor Dimensity 700 şi o cameră principală de 50 MP.

Honor X40i are un ecran LTPS LCD cu diagonală de 6.7 inch şi rezoluţie Full HD+, plus refresh rate de 60 Hz. Asta înseamnă şi că nu e chiar ideal pentru gaming. Ce e drept nici procesorul MediaTek Dimensity 700 nu era vreun as al performanţei. Telefonul măsoară 7.43 mm în talie şi cântăreşte 175 de grame, ceea ce îl face foarte subţire şi uşor. Ce e special la designul său e modul în care acele două cercuri ale camerei din spate ajung să se suprapună.

Ele găzduiesc o cameră de 50 MP principală şi una Bokeh de 2 MP, formând un soi de cifră „8”. La bord găsim şi o baterie de 4500 mAh, cu încărcare la 40W, iar ca OS avem Android 12 cu interfaţa Honor Magic UI 6.1 peste. Disponibil pe auriu rose, argintiu, verde sau negru, telefonul costă 240 de euro în versiunea de bază, cea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Modelul cu 12 GB RAM şi 256 GB stocare costă 300 de euro.

Versiunea auriu rose are slipici pe spate, un soi de mini pietre preţioase false integrate în spate. Telefonul are şi două sloturi SIM, jack audio şi o cameră selfie de 8 MP. De de securitate se ocupă cititorul de amprente lateral.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena