Sony anunţă PlayStation Stars, program de loialitate cu puncte şi beneficii în Wallet

Scris de | 16 iulie, 2022
Sony anunţă PlayStation Stars, program de loialitate cu puncte şi beneficii în Wallet

Sony dă din nou replica unui produs Microsoft, de această dată lansând PlayStation Stars ca răspuns la Microsoft Rewards. E vorba despre un program de loialitate şi fidelizare, care le aduce puncte gamerilor şi beneficii în Wallet-ul din PSN.

Gamerii vor primi puncte de loialitate şi recompense. PlayStation Stars nu implică vreun cost, i te poţi alătura gratuit şi se va lansa spre final de an. Cei care fac parte din program vor putea revendica puncte, convertite apoi în fonduri din PSN Wallet. Vor putea face deci achiziţii în PlayStation Store. Odată cu acest program, Sony a dezvăluit şi programul de colecţionabile digitale pentru membri loiali, care imediat a speriat lumea că ar fi nişte NFT-uri. Staţi liniştiţi, nu sunt.

E vorba despre „reprezentări digitale ale lucrurilor pe care fanii PlayStation le adora, precum figurine de personaje iconice din jocuri şi alte forme de divertisment”. Vor exista şi collectibles foarte rare de obţinut.

Cum obţine un membru PlayStation Stars recompense?

Trebuie să realizeze task-uri sau campanii, precum câştigarea de turnee sau trofee. Spre exemplu cine platinează un joc AAA primul din regiunea sa de glob va primi recompense. Va fi şi o campanie lunară de checkin, care necesită doar să joci un joc la un interval regulat pentru a primi automat puncte. Se pare că utilizatorii care au abonamentele noi PlayStation Plus vor câştiga automat puncte PlayStation Stars odată cu achiziţiile din PS Store.

Gamerii pot transforma punctele în jocuri, add-on-uri, collectibles, skin-uri, teme şi altele.

Etichete: , , , ,

Sursa: Sony