Flanco și BT Direct lansează „Cardul Direct de la Flanco”, un card care îți oferă 5% din valoarea cumpărăturii înapoi

Scris de | 18 iulie, 2022
Flanco și BT Direct lansează „Cardul Direct de la Flanco”, un card care îți oferă 5% din valoarea cumpărăturii înapoi

Cele două companii lansează cardul de credit Cardul Direct de la Flanco, care aduce clienților 5% din valoarea cumpărăturilor efectuate în orice magazin fizic Flanco sau pe flanco.ro, înapoi, pe card. Cumpărăturile pot fi achitate integral sau în rate cu dobândă de 1%/lună.  

“Ne dorim să oferim clienților noștri modalități cât mai diverse pentru a-și achita cumpărăturile, care să le aducă atât posibilitatea de a investi în tehnologia de ultimă generație pe care și-o doresc, cât și avantaje financiare suplimentare. Prin parteneriatul cu BT Direct, aceștia pot alege între varianta de a achita produsele în 3, 10 sau 15 rate fără dobândă și opțiunea de a le achita integral ori în rate cu dobândă ușoară, cu beneficiul suplimentar de a primi înapoi pe card 5% din valoarea cumpărăturii. Dacă, spre exemplu, vor să beneficieze de o ofertă limitată, însă mai durează câteva zile până când salariul va intra în cont, pot opta pentru o perioadă de grație de până la 55 de zile, cu dobândă 0%. Opțiunile sunt diverse, iar consultanții noștri din magazine pot ajuta fiecare client să o găsească pe cea mai potrivită”, spune Ovidiu Nicușan, Director de marketing, Flanco Retail.

Un alt avantaj oferit clienților prin acest parteneriat este posibilitatea de a achita orice rată BT Direct, indiferent de natura creditului, în întreaga rețea națională Flanco, formată din 153 de magazine.

Cardul Direct de la Flanco permite clienților să facă cumpărături în magazine sau online, cu 0% dobândă în perioada de grație, de până la 55 de zile, să facă plăți contactless pentru cumpărături de până la 100 lei, sau să facă plăți cu telefonul mobil prin aplicația BT Pay, precum și retrageri de numerar. Mai mult, cardul permite și plata în rate fără dobândă, direct la POS. Un alt avantaj este faptul că ratele se pot face la cumpărături de oriunde din țară sau străinătate, din orice magazin fizic sau online, cu plata integrală.

La minimum 500 de lei cheltuiți, tranzacția se poate împărți în 3 rate fără dobândă sau între 4 și 36 de rate, cu doar 1% dobândă lunară, prin programul Rate Oriunde, iar beneficiul poate fi activat prin SMS.

Cardul vine, de asemenea, cu opțiuni multiple pentru rambursarea ratelor: în magazinele Flanco; la bancomatele BT Express; prin sistemul Paypoint, la orice terminal de plată; prin aplicația Pago, instalată pe telefon; prin transfer interbancar; prin ordin de plată predefinit prin BT24 Internet Banking sau Mobile Banking.

Cardul Direct de la Flanco se emite exclusiv în magazinele retailerului, simplu și rapid, în 10 minute, cu un minim de documente – cele de identitate.

Lunar, clienții vor primi un SMS prin care le va fi comunicată valoarea bonusului acumulat. În momentul în care doresc să îl utilizeze, indiferent de magazin sau de tipul achiziției, trebuie să răspundă la SMS în următoarele 3 zile, cu textul “Bonus + valoarea acestuia” (ex. Bonus xx lei).

CISOLAR 2023 & IBES 2023

Etichete: , , , ,