Huawei va lansa HarmonyOS 3.0 pe 27 iulie

Scris de | 19 iulie, 2022
Huawei va lansa HarmonyOS 3.0 pe 27 iulie

Huawei a confirmat în sfârşit data la care va lansa noua versiune de HarmonyOS, mai precis HarmonyOS 3.0. E vorba despre data de 27 iulie, confirmată chiar de către companie pe Weibo. Cuvinte precum „viitorul” sau „evoluţie” sunt menţionate în mesajul Huawei.

După acea postare compania a postat un tweet cu privire la un eveniment de lansare de produse Smart Office, care are loc în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Huawei a intrat în zona Smart Office la MWC 2022, unde a prezentat prima sa imprimantă, prima sa tabletă E-Ink, un PC all in one puternic şi noi monitoare. Încă nu ştim nimic despre HarmonyOS 3.0 şi trebuie subliniat că oficial sistemul de operare nu este disponibil în Europa, pe telefoane cel puţin.

Îl găsim pe tabletele MatePad, pe căşti, pe ceasurile Watch 3 spre exemplu. E un OS light, care poate rula inclusiv pe un corp de iluminat, precum cele de la Meizu, dar şi pe data centere complexe şi pe automobile. HarmonyOS 3.0 ar trebui să aducă o nouă interfaţă, eventual una care să preia elementele de personalizare văzute la Android 12 şi 13 (Material You). Se zvoneşte că versiunea finală de OS va sosi prin septembrie.

Va avea extra funcţionalitate de Privacy cel mai probabil, noi funcţii Device+/Super Device, probabil un Privacy Dashboard, RAM Extension şi observ o tendinţă la multe OS-uri de a reveni la widgeturi 3D mai complexe ca pe vremea lui HTC Sense. Cu puţin noroc pe 27 iulie apar şi telefoanele Huawei Nova 10 la nivel internaţional sau chiar un Mate 50 Pro.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena