Huawei PixLab X1 este o imprimantă cu laser şi HarmonyOS la bord

Scris de | 4 martie, 2022
Huawei PixLab X1 este o imprimantă cu laser şi HarmonyOS la bord

Huawei a avut la standul său de la MWC 2022 o sumedenie de produse noi, printre care şi o premieră pentru companie: o imprimantă, numită PixLab X1. Aceasta este prima imprimantă cu HarmonyOS din lume şi pare gândită pentru mediul business.

Huawei a mizat în acest caz pe o conectivitate avansată şi pe simplitate de utilizare. Compania a gândit un produs născut din analizarea lipsurilor segmentului. Suportă conexiune via Bluetooth, are şi Wi-Fi, dar şi NFC, port Ethernet, port USB 2.0. Atunci când o tabletă, telefon Huawei sau PC sau alte terminale sunt în apropierea lui PixLab X1, procesul de pairing poate dura doar 20 de secunde.

Conexiunea se poate realiza inclusiv prin aplicaţia Huawei AI Life. Acesta este un dispozitiv multifuncţional, cu rol de imprimantă, scanner şi copiator. Dispozitivul măsoară 367 x 320 x 288 mm şi cântăreşte 9.5 kilograme. Poate imprima până la 30 de pagini pe minut şi copia 28 de pagini per minut, cu zoom până la 400% în cazul copierii. Există de asemenea o funcţie de auto aliniere a conţinutului copiat.

Un cartuş de toner ţine 1500 de pagini, în vreme ce tamburul imprimantei are viaţă suficientă pentru 15.000 de imprimări. Huawei a inclus aici şi funcţia Super Device, pentru o mai bună interconectare cu alte produse smart ale sale. Preţul său este de 349 de euro.

 

Etichete: , , , ,