Razer lansează noua gamă de tastaturi DeathStalker V2

Scris de | 27 iulie, 2022
Razer lansează noua gamă de tastaturi DeathStalker V2

Razer anunță întoarcerea gamei de tastaturi DeathStalker, cu noile modele DeathStalker V2 Pro, DeathStalker V2 Pro Tenkeyless și DeathStalker V2. Toate modelele gamei sunt oferite în variante cu switch-uri liniare sau clicky de tip Razer Low-Profile Optical Switches, și vin alături de o placă superioară din aluminiu ce conferă durabilitate, dar și de taste gravate cu laser ce dispun de un strat exterior ultra-durabil pentru o fiabilitate sporită.

Switch-uri optice noi și taste mult mai rezistente

Utilizate în fiecare produs din gama DeathStalker V2, noile switch-uri optice Razer cu profil redus aduc capacitatea de acționare cu viteza luminii în rândul tastaturilor cu profil redus, aceste switch-uri folosind un fascicul de lumină infraroșie pentru a detecta apăsarea tastei. Ca rezultat, spre deosebire de switch-urile mecanice convenționale, nu există întârziere de debounce la apăsarea tastei, ceea ce se traduce într-o tastatură mai rapidă, atât în gaming, cât și în cazul redactării de text.

Switch-urile optice cu profil redus sunt disponibile în două variante: liniar și clicky. Varianta liniară (Linear Low-Profile Optical Switch) are punctul de acționare la 1.2mm, o cursă totală de 2.8mm și o forță necesară acționării de doar 45 de grame. Varianta clicky (Clicky Low-Profile Optical Switch) are punctul de acționare la 1.5mm, punct la care se găsește și feedback-ul tactil, o cursă totală de 2.8mm și o forță necesară acționării de 50 de grame.

Grație uzurii generale mai mici datorită design-ului cu un număr redus de puncte de contact fizic, noile Razer Low-Profile Optical Switches au fost testate pentru până la 70 de milioane de acționări. Peste switch-urile optice se găsesc tastele gravate cu laser ce beneficiază și de un înveliș ultradurabil, pentru rezistență maximă la decolorare sau zgârieturi. Învelișul ultradurabil face ca tastele să fie mai rezistente chiar și decât cele de tip doubleshot PBT. Durabilitatea tastaturilor DeathStalker V2 este sporită și grație utilizării unui aliaj de aluminiu 5052 pentru placa superioară a acestora.

DeathStalker V2 Pro și DeathStalker V2 Pro Tenkeyless

Atât DeathStalker V2 Pro, cât și DeathStalker V2 Pro Tenkeyless dispun de Razer HyperSpeed Wireless, tehnologia wireless de mare viteză a lui Razer. Folosind o combinație de protocoale de date optimizate, o frecvență radio ultrarapidă și tehnologia Adaptive Frequency (care scanează frecvențele disponibile pentru a folosi doar canalele fără interferențe), Razer HyperSpeed Wireless oferă o conexiune rapidă, stabilă și fiabilă, similară conexiunilor tradiționale prin cablu. 

Dispunând de funcția multi-device pairing, jucătorii pot conecta atât DeathStalker V2 Pro, cât și un mouse Razer compatibil la un singur dongle HyperSpeed Wireless pentru o libertate mai mare și un confort crescut, păstrând în același timp latența la minimum. În plus, cele două tastaturi dispun și de conectivitate Bluetooth 5.0, astfel oferindu-le utilizatorilor flexibilitatea de a se conecta la 3 dispozitive simultan, fără a fi nevoie de reconectare între ele, iar comutarea între dispozitive se face cu ajutorul unui singur buton.

Cu o durată de viață a bateriei de 40 de ore de utilizare continuă pentru DeathStalker V2 Pro și 50 de ore pentru DeathStalker V2 Pro Tenkeyless, ambele modele dispun si de un cablu detașabil Type C pentru încărcare sau folosire în timpul încărcării, astfel încât să nu existe întreruperi nici măcar în cazul celor mai lungi maratoane de jocuri.

Razer DeathStalker V2 Tenkeyless.

Gama DeathStalker V2 oferă o tastatură pentru fiecare utilizator. DeathStalker V2 Pro oferă o tastatură wireless cu caracteristici complete utilizatorilor care doresc o configurație fără cablu. Pentru cei care caută o configurație minimalistă sau cei care au spațiu limitat pe birou, DeathStalker V2 Pro Tenkeyless oferă aceeași funcționalitate wireless, aceeași viteză și responsivitate ca modelul DeathStalker V2 Pro de dimensiune completă. Chiar și la versiunea Tenkeyless, butonul media și rotița sunt păstrate pentru confort. DeathStalker V2 le oferă utilizatorilor aceeași funcționalitate și viteză ca DeathStalker V2 Pro, însă renunță la conectivitatea wireless în favoarea unei conexiuni prin cablu Type C detașabil.

În plus, toate tastaturile Razer DeathStalker V2 sunt pe deplin compatibile cu Razer Synapse 3 pentru personalizare de până la 16,8 milioane de culori prin Razer Chroma RGB și dispun de memorie hibridă integrată, pentru stocarea setărilor personale atunci când utilizezi tastatura departe de casă.

Prețuri și disponibilitate

Razer DeathStalker V2 Pro este disponibil deja pe site-ul Razer și la partenerii de retail autorizați, la prețul de 249.99 euro.

Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless va fi disponibil în ultimul trimestru din 2022, pe site-ul Razer și la parteneri de retail autorizați, la prețul de 219.99 euro.

Razer DeathStalker V2 va fi disponibil în ultimul trimestru din 2022, pe site-ul Razer și la parteneri de retail autorizați, la prețul de 199.99 euro.

Etichete: , , , , , ,