GTA 6 va avea un personaj principal feminin şi va primi noi oraşe în universul său prin update-uri

Scris de | 29 iulie, 2022
GTA 6 va avea un personaj principal feminin şi va primi noi oraşe în universul său prin update-uri

O nouă serie de zvonuri despre GTA 6 au apărut online, iar titlul celor de la Rockstar va aduce pentru prima dată un protagonist feminin. Aceasta este o premieră şi se aplică la nivel de campanie, iar Rockstar urmează exemplul EA, care ne va oferi ligi feminine în FIFA 23, dar şi Ubisoft, care ne-a permis să jucăm cu personaje feminine în Assassin’s Creed în ultimii ani.

Rockstar are de gând să lanseze acest titlu cu un singur oraş în prima fază, dar va adăuga noi locuri în care să faceţi prăpăd prin actualizări viitoare. Cât despre acel personaj feminin, el va fi unul latino-american şi va face parte dintr-un grup de jefuitori de bănci. Ei sunt inspiraţi de povestea reală a lui Bonnie şi Clyde. Până acum am mai avut protagonişti de sex feminin drept personaje custom în GTA Online, dar niciodată în campania single player.

Aparent Rockstar se gândea la un personaj feminin central încă dn 2013. Aflăm şi că Grand Thef Auto VI va începe acţiunea într-o variantă fictivă a lui Miami şi în zonele din jur, iar aparent Vice City ar fi inclus în acea porţiune. Deja la debut acest GTA va include mai multe locaţii la interior decât orice alt titlu din serie până acum. În acest moment la nivel intern jocul este cunoscut drept Project Americas, pentru faptul că va include teritorii uriaşe în America de Nord şi Sud.

Se pare că o parte din continent a fost eliminată pentru a reduce stresul asupra angajaţilor. Descoperim şi că dezvoltatorii jocului nu prea cred că pot livra titlul în fereastra aprilie 2023 – martie 2024, care apăruse în zvonuri la un moment dat. S-au făcut schimbări la nivel de echipă şi au apărut bottleneck-uri în rpoductie. Bloomberg a descoperit şi un mod numit „Hoţi şi vardişti”, care a fost anulat în lumina revoltelor rasiale de după uciderea lui George Floyd şi nu a mai fost luat în calcul de atunci.

Rockstar va include şi mai puţine glume care fac aluzie la grupuri marginalizate.

Etichete: , , , , ,

Sursa: IGN