Lansarea Motorola Razr 2022 și X30 Pro a fost anulată. Motivul ar putea fi vizita lui Nancy Pelosi în Taiwan

Scris de | 2 august, 2022
Lansarea Motorola Razr 2022 și X30 Pro a fost anulată. Motivul ar putea fi vizita lui Nancy Pelosi în Taiwan

Prima lansare mare de telefoane din august a fost anulată în ultimul moment, asta pentru că evenimentul Motorola stabilit pentru astăzi nu va mai avea loc.

Motorola a lansat teasere pentru Motorola Razr 2022 și flagship-ul X30 Pro în ultimul timp, iar astăzi un eveniment ar fi urmat să aiba loc în China. Evenimentul era programat pentru ora 7:30 AM EST, dar compania a anunțat că evenimentul se anulează cu doar câteva ore înainte ca lansarea să înceapă.

Directorul general Lenovo din China, Chen Jin, a anunțat într-o postare pe Weibo câ evenimentul se anulează. „Îmi pare rău să vă informez că lansarea noului produs moto, programată pentru ora 7:30 din această seară a fost anulată din cauza unor motive. Încă sperăm din suflet să aducem noi produse moto tuturor și să fim în continuare brandul pe care utilizatorii chinezi în îndrăgesc„.

Canelele oficiale Motorola nu au furnizat încă un motiv exact pentru care evenimentul a fost anulat, dar se pare că ar fi vorba despre tensiunile din China care au crescut în ultimele zile. Purtătoarea de cuvânt a camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, este așteptată să viziteze Taiwanul astăzi mai târziu, iar guvernul chinez a spus că SUA vor „plăti prețul” vizitei. Casa Albă nu a susținut mișcarea lui Pelosi.

Cu toate astea, nu este confirmat ca aceste evenimnete sunt legate, dar este posibil ca Motorola să fi ales amânarea lansării celor două telefoane din cauza acestor tensiuni.

Etichete: , , , , ,