Razer lansează două noi versiuni ale scaunului de gaming Enki Pro

Scris de | 3 august, 2022
Razer lansează două noi versiuni ale scaunului de gaming Enki Pro

Razer a lansat două ediții noi ale scaunului de gaming Razer Enki Pro cu scopul de a extinde gama: Razer Enki Pro Williams Esports Edition și Razer Enki Pro Koenigsegg Edition. Anunțat în premieră la RazerCon 2021, Razer Enki Pro dispune de capitonare din material Alcantara, un spătar bazat pe două tipuri de material cu densități diferite și o tetieră magnetică din spumă cu memorie.

Razer Enki Pro este echipat și cu un comutator care controlează gradul de înclinare a spătarului, cu finisaje din fibră de carbon și a fost conceput pentru a oferi o distribuite optimă a greutății, cu suport al umerilor de 100 grade și suport lombar încorporat pentru a încuraja adoptarea unei posturi neutre în timpul folosirii. Șezutul lat de 21 de inci oferă și el un sprijin îmbunătățit pentru corp pe durata sesiunilor prelungite de joacă sau de muncă, reducând oboseala resimțită.

Razer Enki Pro Williams Esports Edition

Pentru a comemora parteneriatul dintre Razer și Williams Esports început în 2018, noul Razer Enki Pro Williams Esports Edition a fost construit folosind culoarea albastră, emblematică echipei. Scaunul de gaming suprem oferă confort pe durata întregii zile și le permite utilizatorilor să mențină o postură corectă de la începutul curselor până la câștigarea acestora.

Razer Enki Pro Koenigsegg Edition

Razer Enki Pro Koenigsegg Edition este rezultatul parteneriatului anunțat anul trecut dintre Razer și brandul cunoscut pentru mașinile sale impresionante, și include elemente vizuale inspirate de popularul model Koenigsegg Regera. Scaunul a fost conceput folosind culoarea galbenă reprezentativă Koenigsegg, logoul brandului amplasat pe partea frontală și emblema de tip scut pe partea din spate.

Disponibilitate

Cele două ediții speciale sunt disponibile acum pe Razer.com și în magazinele RazerStores din anumite țări. Acestea costă după cum urmează:

  • Razer Enki Pro Williams Esports Edition: 1499 Euro
  • Razer Enki Pro Koenigsegg Edition: 1499 Euro

Etichete: , , , , , ,