OnePlus 10T 5G, lansat oficial în România: Preț, specificații și disponibilitate

Scris de | 4 august, 2022
OnePlus 10T 5G, lansat oficial în România: Preț, specificații și disponibilitate

OnePlus a lansat oficial cel mai nou smartphone flagship al său, OnePlus 10T 5G, precum și următoarea generație a sistemului său de operare – OxygenOS 13. Ambele produse au fost lansate la Gotham Hall din New York City, marcând primul eveniment fizic al OnePlus din ultimii 2 ani.

OnePlus 10T 5G

OnePlus 10T oferă performanță mai bună datorită combinației dintre un chipset puternic, cel mai performant un sistem de răcire instalat vreodată pe un smartphone OnePlus, încărcare rapidă și altele.

OnePlus 10T 5G: Performanță

OnePlus 10T beneficiază de platforma mobilă Snapdragon 8+ Gen 1, care oferă viteze mai ridicate ale procesorului și GPU-ului, cu o eficiență îmbunătățită, până la 16 GB de RAM LPDDR5 și cel cel mai avansat sistem de răcire disponibil pe un dispozitiv OnePlus.

Împreună, aceste tehnologii permit efectuarea unor acțiuni mai intense, dar și a celor de zi cu zi, cum ar fi gaming-ul pe mobil sau scrolling-ul prin fluxurile rețelelor sociale – într-un mod mai rapid și pentru mai mult timp, cu peste 35 de aplicații care pot fi suspendate simultan în background.

OnePlus 10T 5G: Încărcare la 150W

Cu tehnologia 150W SUPERVOOC Endurance Edition, OnePlus 10T le permite utilizatorilor să petreacă mai puțin timp ”legați” de o priză. 150W SUPERVOOC Endurance Edition oferă suficientă energie pentru o zi după 10 minute de încărcare, în timp ce o încărcare completă, de la 1 la 100%, durează doar 19 minute.

Sistemul de încărcare al lui OnePlus 10T este sigur datorită unei serii de tehnologii, cum ar fi Battery Health Engine, care prelungește durata de viață și păstrează capacitatea bateriei mari de 4.800 mAh instalată pe OnePlus 10T. Sistemul de încărcare al lui OnePlus 10T are două pompe de încărcare, pentru a putea oferi o viteză mai rapidă, cu o siguranță mai mare, eficiență îmbunătățită și căldură redusă.

OnePlus 10T 5G: Conectivitate

Nu mai puțin de 15 antene formează sistemul de antene 360° al OnePlus 10T care oferă semnal mai puternic pentru Wi-Fi și apeluri vocale, indiferent de felul în care este orientat telefonul. Funcția Smart Link operează în tandem cu sistemul de antene al OnePlus 10T pentru a îmbunătăți semnalele și viteza de încărcare, în special în zonele cu niveluri ridicate de congestie a rețelei.

OnePlus 10T 5G: Design

OnePlus 10T dispune de o construcție unibody și culorile Moonstone Black și Jade Green.

Un display de 6,7 inci acoperă partea frontală a OnePlus 10T și oferă o experiență mai bună de vizualizare și de utilizare, cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz, care ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei. Ecranul lui OnePlus 10T este certificat HDR10+ și are suport nativ pentru culoarea pe 10 biți pentru o experiență de vizionare mai realistă.

OnePlus 10T 5G: Sistem triplu de camere

OnePlus 10T dispune de un sistem de trei camere pe spatele dispozitivului, care include senzorul Sony IMX766 de 50 MP cu stabilizare optică a imaginii (OIS), Nightscape 2.0 și performanță HDR îmbunătățită, astfel încât utilizatorii să poată face fotografii mai frumoase în condiții de lumină scăzută.

OnePlus 10T mai dispune de o cameră ultra-wide și o cameră macro, permițând capturarea unui număr mai mare de detalii în fiecare scenă și, respectiv, apropierea de subiecți.

OnePlus 10T 5G: OxygenOS 12.1

OnePlus 10T vine preinstalat cu OxygenOS 12.1 bazat pe Android 12 și va primi trei actualizări majore Android și patru ani de actualizări de securitate.

Preț și disponibilitate

OnePlus 10T va fi disponibil la vânzare pe OnePlus.com și la eMAG începând cu 25 august. Perioada de precomenzi începe de azi, 3 august, pe OnePlus.com.

Prețul de pornire este de 600 euro.

RAMStocareCuloriPrețData vânzăriiData precomenzilor
8 GB128 GBMoonstone Black, Jade Green699 euroAug 25Aug 3
16 GB256 GBMoonstone Black, Jade Green799 euroAug 25Aug 3

Etichete: , , , , , ,