Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z4 Flip ar putea avea alte nume la lansare

Deși există multe smartphone-uri cu nume ciudate, în ultimii ani Samsung a încercat să împartă totul în câteva game foarte clar stabilite: Galaxy S, Galaxy A, Galaxy Fold și Galaxy Flip. 

Cel mai recent raport sugerează că Samsung ar putea renunța la Z din Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip, iar modele se vor numi simplu: Galaxy Fold 4 și Galaxy Flip 4. Această informație vine de la leaker-ul SnoopyTech și deși nu este foarte clar de ce Samsung ar lua o astfel de decizie, mulți cred că s-ar putea datora faptului că litera Z a devenit simbolul războiului pentru Rusia după ce s-a descoperit că este pictat pe tancurile și camioanele de război.

De altfel, începând cu luna martie, compania sud coreeană a început să vândă telefoanele pliabile în unele țări fără Z în numele telefoanelor. Nu a emis o declarație oficială cu privire la această mișcare și drept urmare nu ar trebui să o luați ca pe o confirmare de schimbare a numelui, chiar dacă Galaxy Fold 4 și Galaxy Flip 4 sună ceva mai bine (cel puțin din punctul nostru de vedere).

Cele două dispozitive ar urma să fie lansate pe 10 august într-un nou eveniment Samsung Unpacked, iar noi am publicat mai multe detalii cu leakuri despre cele două modele. Le puteți găsi cu o căutare aici și vom reveni cu informații oficiale imediat după lansare.