Samsung Galaxy S23 Ultra va avea dimensiuni neschimbate faţă de S22 Ultra

Scris de | 23 august, 2022
Samsung Galaxy S23 Ultra va avea dimensiuni neschimbate faţă de S22 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra a început să fie subiect de zvonuri încă din primele zile ale anului, imediat după ce a sosit Galaxy S22 Ultra. Acum au început totuşi să apară detalii mai clare cu privire la viitorul flagship şi se pare că nu vom vedea prea multe surprize.

Galaxy S23 Ultra ar păstra designul pătrăţos şi angular al predecesorului, axându-se pe „alt tip de îmbunătăţiri”. Zvonacul Ice Universe scrie că noul Ultra va fi cu 0.1 mm sau 0.2 mm mai lat, dar va păstra grosimea de 8.9 mm. Se păstrează şi bateria de 5000 mAh, iar ecranul este un AMOLED de 6.8 inch, cu rezoluţie de 3088 x 1440 pixeli. Stylusul S-Pen va fi din nou inegrat în corp, iar principalele modificări ale produsului includ camera principală de 200 de megapixeli, cu un senzor ISOCELL HP3 modificat.

Procesorul va fi de această dată exclusiv un Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, acum fără o variantă cu Exynos în unele ţări de pe glob. Din păcate aici se termină şi informaţiile, deşi unele surse au menţionat şi că nici în 2023 nu vom trece la un nivel superior cu zoom-ul. Rămânem la o cameră telephoto de 10 megapixeli cu zoom optic 10X. Posibil să se păstreze şi a doua cameră telephoto cu zoom optic 3X. Camera ultrawide are şi ea şanse de a rămâne la 12 megapixeli.

Se pare că ar reveni şi modulul foto protuberant, după un S22 Ultra care a avut lentile ce ieşeau direct din spate. E greu totuşi să integrezi un senzor de 200 MP în alt mod…

Sursa foto

Etichete: , ,

Sursa: GSMArena