Corsair a creat un monitor OLED care nu e doar curbat, ci se şi pliază după voia ta: Xeneon Flex 45WQHD240

Scris de | 30 august, 2022
Corsair a creat un monitor OLED care nu e doar curbat, ci se şi pliază după voia ta: Xeneon Flex 45WQHD240

Printre trăznăile prezentate în ultima vreme la Gamescom 2022 se numără şi un monitor Corsair, care nu e doar curbat, ci se poate şi plia în vreme ce te joci. Acesta este un proiect co-realizat de către LG alături de Corsair, care au produs modelul Flex 45WQHD240.

Avem de-a face cu un monitor de gaming LG W-OLED, cu format pliabil. Oferă rezoluţie 1440p, refresh rate de 240 Hz şi suport AMD FreeSync Premium, plus NVIDIA G-Sync. Panoul este acelaşi de la monitorul LG UltraGear 45GR95QE. Xeneon Flex foloseşte un panou de 45 inch LG W-OLED care oferă o luminozitate de 1000 cd/m2 şi contrast ratio de 1.350.000:1. Timpul de răspuns e fabulos: 0.03 ms (GtG) şi timpii pixel off ajung la 0.01 ms.

Pentru a alunga tearing-ul primim şi suport AMD FreeSync Premium şi NVIDIA G-Sync. Şi am ajuns şi la funcţia specială: Xeneon Flex e capabil să se metarmofozeze între monitor curbat şi plat. Poate fi un monitor cu o curbură de 800R (o rază de 800 mm), iar folosind nişte mânere îl puteţi modifica şi face plat. Utilizatorul va decide ce fel de curbură va primi. Şi asta fără a suferi daune, pliuri inestetice sau modificări structurale fatale. Are aspect 21:9, suport HDR şi un suport masiv, uriaş, solid şi doldora de conectori.

Încă nu avem preţ sau dată de lansare pentru produs, dar ni s-a promis o listă de specificaţii finale şi disponibilitate „la final de an 2022”. Cosair a prezentat şi căşti, tastaturi de gaming şi un alt monitor Xeneon, toate apreciate de public.

Etichete: , , , ,

Sursa: Notebookcheck