Ce e nou pe Disney+ în luna septembrie

Scris de | 31 august, 2022
Ce e nou pe Disney+ în luna septembrie
©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.

Luna septembrie se anunță una extrem de „aglomerată” pentru Disney+, serviciul de streaming al companiei având programată a doua ediție din evenimentul său, Disney+ Day, pe data de 8 septembrie. Acesta va aduce mai multe surprize pentru abonați inclusiv premiera celui mai recent film din universul Marvel, Thor: Love and Thunder.

De altfel, noul film cu zeul tunetului în rol principal nu va fi singura premieră de pe 8 septembrie, pe platformă ajungând tot atunci și Mike, un nou serial Hulu care explorează cariera legendarului boxer Mike Tyson, precum și comedia britanică Wedding Season. O altă premieră majoră de pe 8 septembrie este reprezentată de Pinocchio, noul film al lui Robert Zemeckis, cu Tom Hanks în rolul legendar al lui Geppetto.

Photo by: Patrick Harbron/Hulu

Fanii Star Wars vor avea și ei un motiv de bucurie pe data de 8 septembrie, odată cu premiera lui Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi, un documentar care explorează felul în care a fost realizată mini-seria de la începutul acestei veri. Fanii documentarelor despre natură vor putea viziona tot atunci Epic Adventures with Bertie Gregory, în timp ce pentru copii va fi disponibilă animația Cars on the Road. Serialul Tierra Incógnita, scurtmetrajul Welcome to the Club (cu familia Simpsons), și documentarul Growing Up vor fi și ele disponibile pe platformă odată cu Disney+ Day.

Restul lunii septembrie nu „trage chiulul” însă, iar pe 21 septembrie abonații Disney+ vor putea vedea serialul Welcome to Wrexham, o poveste care urmărește încercările lui Ryan Gosling și Rob McElhenney, din postura de proaspeți patroni ai clubului de fotbal din Wrexham. În aceeași zi, fanii Star Wars au din nou un motiv de bucurie, odată cu debutul serialului Andor, cu Diego Luna în rol principal, pe platforma de streaming. Ziua imediat următoare, 22 septembrie, vine cu un nou sezon din reality-show-ul The Kardashians.

CR: Prashant Gupta/FX

În fine, sfârșitul lunii vine cu două noi premiere: serialul The Old Man (28 septembrie), cu Jeff Bridges în rolul unui fost agent CIA și bazat pe cel mai bine vândut roman cu același nume al lui Thomas Perry, respectiv Hocus Pocus 2, continuarea celebrului film din 1993.

Etichete: , , , , , , , ,