Cele mai noi pliabile Samsung s-au vândut de două ori mai mult față de anul trecut în Europa

Scris de | 2 septembrie, 2022
Cele mai noi pliabile Samsung s-au vândut de două ori mai mult față de anul trecut în Europa

Samsung are un plan pe termen lung pentru a face telefoanele pliabile mainstream și cu siguranță are mai mult succees în vânzări cu fiecare generație succesivă de dispozitive Fold și Flip.

Citește și: REVIEW Samsung Galaxy Z Fold4: M-a convins să trec la un telefon pliabil!

Livrările Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 le-au dublat pe cel ale modelelor anterioare de pe piața europeană, deoarece primele cifre de vânzări ale noilor produse au atins un nivel record în Europa„, a menționat șeful de marketing european al Samsung, Benjamin Braun la o conferință de la IFA Berlin.

Samsung nu a furnizat cifre exacte de vânzări pentru noile modele nici acum, și nici pentru anul trecut. Dar știm că Samsung s-a lăudat de curând că au vândut peste 10 milioane de pliabile în 2021, deci am putea anticipa că vânzările din regiune și de pe tot globul vor depăși această cifră pentru 2022.

Compania a mai remarcat că Galaxy Z Flip 4 a reprezentat 60% din vânzările din Europa, comparativ cu cele 40% ale lui Galaxy Z Fold 4. Conform rapoartelor anterioare, 70% dintre clienți optau pentru Flip 3, în timp ce 30% alegeau modelul Fold, astfel că remarcăm intersul tot mai crescut pentru terminalul cu preț mai mare.

Etichete: , , , ,