Corespondență IFA 2022: Ce tehnologii noi a prezentat HONOR

Scris de | 3 septembrie, 2022
Corespondență IFA 2022: Ce tehnologii noi a prezentat HONOR

HONOR a lansat în timpul evenimentului, printre altele, și noua sa strategie globală Dual Flagship, anunțând introducerea smartphone-urilor pliabile flagship de la HONOR pe piețele din Europa și din întreaga lume.

De asemenea, compania a anunțat lansarea pe piețele europene a trei produse noi: smartphone-ul HONOR 70, conceput pentru pasionații de vlogging, laptopul HONOR MagicBook 14 și HONOR Pad 8, prima tabletă HONOR disponibilă în afara Chinei. Dintre acestea, smartphone-ul HONOR 70 va fi disponibil inclusiv pe piața din România începând cu 2 septembrie 2022.

Pe langă lansarea noilor produse, HONOR a prezentat la IFA și MagicOS 7.0, viitorul sistem de operare inteligent, de tip colaborativ, all-scenario, care se bazează pe sistemele de operare Android, precum și pe PC și IoT, având standarde deschise pentru a facilita colaborarea fără probleme între smartphone-uri, tablete, PC-uri și alte produse IoT.

Astfel, brandul va introduce în premieră smartphone-urile sale pliabile vârf de gamă pe piețele europene și internaționale, ca parte a strategiei Dual Flagship, anunțată în timpul IFA 2022.

HONOR 70

Conceput pentru entuziaștii vlogging-ului, HONOR 70 este cea mai recentă completare a liniei de smartphone-uri HONOR high-end, seria N – disponibil pentru utilizatorii din România începând din 2 septembrie 2022. Dispozitivul debutează cu funcția Solo Cut Mode, care permite utilizatorilor să producă clipuri video care să evidențieze o anumită persoană dintr-un grup, prin tehnologia de re-identificare încorporată. Cu Dual video Streaming, HONOR 70 poate înregistra două videoclipuri simultan, unul cu un singur subiect și celălalt capturând întregul grup.

De asemenea, HONOR 70 beneficiază de un ansamblu foto principal dual, care include o cameră principală Super Sensing de 54 MP, cu un senzor IMX800 de 1/1.49 inci și o cameră foto ultralargă și macro de 50 MP. Noul smartphone este alimentat de Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G și are un GPU Turbo X și OS Turbo X.

HONOR 70 este primul smartphone HONOR N Series care rulează HONOR Magic UI 6.1, bazat pe Android 12 și va fi disponibil pe piața din România într-o gamă de 3 culori – Midnight Black, Crystal Silver și Emerald Green.

În plus, Asociația Expert Imaging and Sound Association (EISA) a acordat smartphone-ului HONOR 70 premiul EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023. EISA este o comunitate de experți care cuprinde peste 60 dintre cele mai respectate reviste electronice de consum din lume, site-uri web și comentatori de social media din 29 de țări.

HONOR 70 va fi disponibil pe piața din România începând cu 2 septembrie 2022, în configurația de 8+128 sau 8+256 în rețelele operatorilor Orange și Vodafone, precum și în magazinele Altex și eMag. Prețul de pornire recomandat pentru configurația de 8+128 este 2699 lei, iar pentru configurația de 8+256 este 2999 lei.

MagicOS 7.0

În cadrul ediției IFA de anul acesta, HONOR a dezvăluit și MagicOS 7.0, un nou sistem de operare conceput pentru a oferi o experiență mai bună în cadrul utilizării cross-platform și cross-device. Acesta se bazează pe sistemul Android, precum și pe sistemele de operare PC și IoT, astfel încât dispozitivele care rulează pe diferite sisteme de operare să se poată conecta la dispozitivele MagicOS la nivel de sistem.

Pe lângă noile modificări ale interfeței, MagicOS 7.0 va permite utilizatorilor să controleze un laptop, un smartphone și o tabletă HONOR, utilizând o singură tastatură și un singur mouse. Prin această caracteristică, utilizatorii pot transfera fișiere pe diferite dispozitive, dar pot și introduce text pe smartphone sau tabletă cu tastatura laptopului. MagicOS 7.0 va fi anunțat oficial în Q4 2022.

În plus, începând cu luna octombrie a acestui an, aplicația HONOR Health actualizată va oferi interfețe personalizate pentru utilizatori și sugestii de fitness și cursuri de formare în funcție de obiceiurile utilizatorilor, ajutându-i pe aceștia să își atingă obiectivele de sănătate.

HONOR MagicBook 14

Noul MagicBook 14 oferă îmbunătățiri ale duratei de viață a bateriei și o eficiență energetică cu până la 20,8% mai bună decât predecesorul său. Laptopul este alimentat de un procesor 12th Gen Intel Core i5-12500H, configurabil cu o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 2050. Cu o baterie de 75 Wh, HONOR MagicBook 14 oferă o durată de viață a bateriei de până la 17 ore în standby și suportă încărcarea rapidă pentru a oferi până la 3 ore și jumătate de funcționare atunci când rulează software de productivitate, după 15 minute de încărcare.

HONOR Pad 8

Noua tabletă HONOR combină un afișaj 2K HONOR FullView de 12 inci cu un raport ecran-corp de 87% și permite o rezoluție de 2000×1200 pixeli și 1 miliard de culori, cu opt difuzoare încorporate. Rulând HONOR Magic UI 6.1 cu serviciile Google Play, HONOR Pad 8 are o baterie de 7250 mAh, pentru conectivitate pe tot parcursul zilei.

Gateway to the future

Prezentat în timpul sesiunii HONOR de la IFA, Gateway to the Future este o inițiativă a HONOR Talents, menită să îmbogățească patrimoniul cultural prin tehnologie. În colaborare cu ARLOOPA, HONOR a provocat doi artiști renumiți – Yunuene și Timo Helgert – să reimagineze creativ clădirea Wasserschloss situată în Speicherstadt din Hamburg, un sit al patrimoniului mondial UNESCO.

Experiența AR este acum live în locație în Speicherstadt și este disponibilă și pentru vizualizare online, prin aplicația ARLOOPA, oferind utilizatorilor de smartphone-uri o nouă modalitate de a descoperi elemente culturale prin AR imersiv.

HONOR Spatial Audio

Anunțat în timpul IFA 2022, feature-ul Spatial Audio al HONOR este conceput pentru a permite căștilor HONOR să producă efecte sonore 3D cinematografice, care creează senzația de imersiune necesară pentru experiențele AR și VR.

Feature-ul Spatial Audio de la HONOR este un program care suportă ajustarea distanței de externalizare a sunetului, oferind utilizatorilor posibilitatea de a ajusta dinamic distanța surselor de sunet virtuale de la 0,15 la 10 metri, pentru a se potrivi unei experiențe de ascultare mai personalizate

Etichete: , , , , , , , , , ,