Gucci lansează cel mai scump Xbox Series X produs vreodată

Scris de | 6 septembrie, 2022
Gucci lansează cel mai scump Xbox Series X produs vreodată

Dacă ne-am obişnuit să vedem compania Caviar tunând telefoane cu fragmente de meteoriţi şi pietre preţioase, ei bine azi vedem o consolă de gaming „tunată” într-un mod opulent. Nu de Caviar, e drept ci chiar de către Gucci şi aşa ia naştere Ediţia Limitată Xbox Series X Gucci.

În noiembrie 2021 cei de la House Of Gates au colaborat cu House of Gucci pentru a personaliza un Xbox Series X. El este gata de abia acum şi vine cu valijoara clasică pentru călătorie plină de logo-uri Gucci. Fiind o ediţie limitată, vor fi produse doar 100 de unităţi. Consola vine şi ea cu logo-ul „GG”, inspirat de designul cu romb din anii ’30 şi gravat cu laser pe carcasa consolei. La pachet vin şi două controllere cu o dungă albastră şi una roşie pe diagonală.

Pe fundul geamantanului Gucci stă scris „Good Game”, replica oricărui gamer învins de unul mai bun, dacă nu poartă pică. Motivul pentru care acest produs există e faptul că Gucci împlineşte 100 de ani, iar Xbox 20 de ani. Fiecare produs de acest tip costă 10.000 de dolari şi ghici ce? Deja toate sunt sold out pe site-ul oficial Gucci. Cumva site-ul de licitaţii StockX a pus mâna pe câteva unităţi şi le vinde de la 7000 de dolari la 17.000.

Consola Xbox Series X a debutat în noiembrie 2020, fiind a patra generaţie de Xbox. Vine cu CPU şi GPU AMD, stocare SSD, ray tracing şi Spatial Audio. Dispune şi de HDR, HDMI 2.1 cuVRR şi mod de latenţă redusă. Poate randa jocuri în 4K la 60 FPS.

Etichete: , , , ,

Sursa: Slashgear