Microsoft va lansa Surface Laptop 5, Surface Pro 9, Surface Studio 3 la marele său eveniment din toamnă

Scris de | 7 septembrie, 2022
Microsoft va lansa Surface Laptop 5, Surface Pro 9, Surface Studio 3 la marele său eveniment din toamnă

Microsoft aşteaptă de obicei până toamna pentru a îşi lansa noile produse hardware şi ne apropiem de perioada în care îşi anunţă noua serie de produse Surface. Acum aflăm de la zvonacii Roland Quandt şi WinFuture care sunt acele terminale şi când am putea să le vedem.

E vorba despre Microsoft Surface Laptop 5, Surface Pro 9, Surface Studio 3, dar va exista şi o tabletă Surface Pro 9 5G. Nu e prima oară când auzim despre această teorie. Zac Bowden, editor Windows Central afirma în august că a obţinut dovezi că Surface Pro-ul ce vine după Surface Pro 8 şi Pro X e gata de lansare în această toamnă. Bowden afirmă că îşi vinde propriul Surface Studio 2 pentru că se aşteaptă să apară un Surface Studio 3 în curând.

Microsoft nu se limitează doar la computere, va lansa şi periferice: Surface Keyboard, Surface Mouse, Surface Pen, ediţia 2022. Surface Studio 2 avea la interior un procesor Core i7-7820HQ, deci e cazul să trecem la o nouă generaţie de CPU Intel.

Microsoft va promova noul Surface Pro ca Surface Pro 9 5G, cu procesor ARM la inerior. Tentaţia era să vedem un Surface Pro 10, pentru a coincide cu aniversare de 10 ani a seriei Suface. Snapdragon 8cx Gen 3 ar putea fi la interior, mai ales că l-a inaugurat deja un terminal 2 în 1 Huawei în această săptămână. Sau am putea vedea un clasic Core i5 Gen 12 şi Core i7 Gen 12 la interior.

E aşteptat şi un laptop Microsoft Surface Laptop 5, cu variante de 13 şi 15 inch, 16 GB RAM şi variante de CPU AMD şi Intel. Mai precis vom vedea un Ryzen 6000 custom şi un Intel Alder Lake-P. Microsoft ar fi testat şi variante cu APU AMD Barcelo, varianta modificată de Ryzen 4000, cel de pe Surface Laptop 4.

Teoretic aşteptăm şi un Surface Neo şi Surface Duo nou, deşi acele produse de nişă nu prea au prins în primele generaţii.

Etichete: , , ,