BenQ lansează un nou proiector short throw pentru gaming pe console, TH690ST

Scris de | 9 septembrie, 2022
BenQ lansează un nou proiector short throw pentru gaming pe console, TH690ST

BenQ prezintă video proiectorul TH690ST 4LED cu tehnologie short throw, un nou model din seria de gaming a companiei. Prin intermediul celor două conexiuni HDMI (2.0b), TH690ST poate fi folosit pe toate consolele de gaming, precum PS5 sau PS4, Nintendo Switch sau Xbox. Noul model este capabil să ofere o imagine la rezoluție Full HD cu tehnologie HDR, timp de răspuns de 8.3ms la 120Hz și o luminozitate de 2300ANSI lumen.

Cu o diagonală de până la 100 inch de la o distanță de numai 1.5 metri, proiectorul TH690ST 4LED cu tehnologie short throw este o alternativă la televizoarele cu ecran mare. Pentru o proiecție ușoară și convenabilă din diferite poziții din cameră, video proiectorul este echipat cu o corecție Keystone 2D ce elimină efectele trapezoidale și optimizează alinierea imaginii. Datorită sursei sale de lumină 4LED, TH690ST oferă imagini cu luminozitate ridicată, contrast clar și saturație echilibrată. Durata de viață a sursei de lumină LED este evaluată la 30.000 ore de utilizare în modul ECO. Mai concret, 4 ore de utilizare zilnică echivalează cu aproximativ 21 de ani de utilizare fără a fi nevoie de înlocuirea sursei de lumină.

Există moduri de joc prestabilite și special concepute pentru TH690ST, precum şi moduri de joc optimizate pentru medii luminoase și întunecate, acestea oferind o claritate mai bună și detalii mai bogate în timpul sesiunilor profunde de gaming. Proiectorul poate afișa culorile cu precizie, acoperind 84% din spectrul DCI-P3 și 98% din spectrul REC.709. În plus, acesta este compatibil și HDR 4K.

Doua difuzoare stereo treVolo de 5W sunt integrate în proiector, oferind o acustică puternică. Utilizatorii pot comuta între modurile audio Standard, Cinema, Muzică, Joc, Sport și Personalizat pentru a obține o experiență audio conformă cu conținutul vizionat. BenQ TH690ST 4LED va fi disponibil la un preţ recomandat de 1199 EUR. 

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,