Activision anunţă jocul Call of Duty Warzone Mobile

Scris de | 10 septembrie, 2022
Activision anunţă jocul Call of Duty Warzone Mobile

După ce Blizzard ne-a oferit un Diablo Immortal destul de bine primit de public, acum cealaltă jumătate a companiei, Activision a anunţat jocul Call of Duty Warzone Mobile. Ştiam deja de ceva vreme ca Activision lucra la un joc AAA pentru mobil, dar acum avem parte şi de un anunţ oficial.

Ce e drept aveam deja Call of Duty Mobile pe smartphone-uri, cu tot cu concursuri cu premii de milioane de euro. Gamerii îşi doreau totuşi să joace Warzone pe mobil, pentru o experienţă completă. Call of Duty Mobile a sosit în 2019 şi a generat peste 1.5 miliarde pentru Activision. Aparent compania vrea acum să compenseze vânzările slabe ale lui Call of Duty din 2021 cu un titlu hit pentru mobil. Aşteptăm în Warzone aceeaşi formulă battle royale care a făcut din PUBG, Free Fire şi altele de genul hituri.

Call of Duty Warzone a debutat pe console în 2020 şi mă refer aici la PS4 şi Xbox One. A venit şi pe Windows şi între timp şi pe PS5 şi Xbox Series X şi S în 2022. Jocul este un battle royale gratuit şi este o parte din Call of Duty: Modern Warfare şi este legat şi de Call of Duty Black Ops: Cold War, dar şi de Vanguard. Warzone a fost creat de către Infinity Ward şi Raven Software şi permite ca 150 de gameri să se alăture unei sesiunii. Au fost şi moduri care ajungeau la 200 de gameri. Jocul are cross platform play şi cross progression şi am putea avea şi mobilul în ecuaţie. Titlul este un hit, depăşind 100 de milioane de gameri activi în aprilie 2021.

Activision a promis că va dezvălui mai multe detalii pe 15 septembrie şi avem şi un teaer video mai sus. Warzone include killstreaks care se pot cumpăra, looting de echipamente şi bani de la gamerii doborâţi. La debut Warzone oferea doar echipe de 3 gameri, dar ulterior apăreau şi modurile Solo, Duo şi Quad.

Etichete: , , , ,

Sursa: Phone Arena